29 september, 2015

Jutujupid

Mul on lõpuks ometi laud! Siia kolides lubasin ju endale, et ei osta lauda enne kui tööloa pikendamise paberid korras. Nüüdseks olen siin täpselt pool aastat elanud ja saan lõpuks ometi inimese moodi sööma (ja blogima) hakata. Laua taga!

Kusjuures mul polnud eelmises kodus kah korralikku lauda! Kaks ja pool aastat olen ilma lauata elanud!

- - -

Sain teada, et Kanadas ei ole järgnevaid ütlusi:

- Külalistest on kaks korda rõõmu - siis kui tulevad ja siis kui lähevad.
- Mina enam sinu liivakasti ei pissi, vaata ise, kust märga liiva saad.
- Söö leivakontsikuid, hakkavad tissid kasvama.

Arvake ära kui kõvasti Matt naeris kui talle neid seletada üritasin…

- - -

Müüt, et Vancouveris kasvab kanep nagu umbrohi, osutus tõeks. Ühel ristmikul (kohalik ajaleht teadis rääkida) näe, kasvabki:


Ma pole päris lõpuni aru saanud, mis teema neil kanepiga on. Ametlikult on küll keelatud, aga tegelikkuses suitsetatakse täiesti avalikult, terve linn lõhnab, eriti suvel. Igal nurgal on ametlikud poed, kust saab meditsiinilist kanepit osta ja arstid kirjutavad seda inimestele välja ka. Ning iga aasta 20. aprillil peetakse kesklinnas kanepifestivali, kus kogu kraam ja lisatarvikud täiesti vabalt müügis. Näe, niimoodi:


- - -

Lugesin eile õhtul enne magamajäämist voodis raamatut kui ämblik üle käe jalutas. Normaalne. Elin saatis video, et kuidas ämblikest lahti saada - vaata siit.

Sellega seoses meenub, kuidas me reedel külas käisime ja pererahval kaks kassi oli. Üks muidu nagu kass ikka, aga hädal käis potil! Kui valmis sai, vehkis natuke käpaga ja hüppas seejärel maha. Ma juba mõtlesin, et laseb vee kah peale! Teine kass oli hästi paks ja teda oli kah potile treenitud, aga kuna kõuts selline, khm, kogukas on, läheb prill-laual kõõlumine veidi riskantseks, nii et ühel hetkel hakkas hoopis vanni kusele käima. Hästi tore onju?! Selline kassikusene vann.

9 kommentaari:

  1. Shameless on täiega äge! Aga mingi hetk muutusid Franki skeemid ja muud lollused minu jaoks tüütuks ja pisut isegi piinlikuks vaadata, niiet nüüd kerin Frankiga kohad enamuses lihtsalt edasi :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, Frank on maailma kõige ärritavam tegelaskuju. Minu lemmik on näiteks Sheila, jube kihvtilt mängib! Ja mulle meeldib Fiona unemask (noh see silmakate) kirjaga "Fuck off".

      Kustuta
  2. Anonüümne29/9/15 11:48

    Veel eesti keelt edasijõudnutele (lastele ei ole soovitatav; vabandan kui on siit juba läbi jooksnud): http://meeldib.ee/wp-content/uploads/2015/07/2MM20SEP13B005-600x400.jpg

    VastaKustuta
  3. Anonüümne29/9/15 13:34

    Shameless on minu lemmik ka! Absoluutselt parim sari mida siiani nainud ja ei joua ara oodata et jalle algaks :D


    Ave

    VastaKustuta
  4. Kas torrenti kaudu või mõni muu salamoodus? :)
    Mulle meeldivad veel hästi need: 90 day fiance; devious maids; jane the virgin; the fosters; mom :-)

    VastaKustuta
  5. Anonüümne30/9/15 15:21

    Kas UK või US versioon?

    VastaKustuta