19 september, 2016

Padjaklubi

Sel nädalavahetusel oli Matt teises linnas koolitusel ja mulle tulid sõbrannad külla. Nii pesueht naistekat pole juba ammu olnud! Šoppasime, käisime kohvikust kohvikusse, tegime mõnusa matka, vaatasime romantilist filmi, nutsime lõpus kõik koos, lakkisime küüsi, rääkisime meestest ja sõime kommi. Väga tore oli!

10 kommentaari:

  1. Anonüümne19/9/16 09:45

    Te olete kõik nii ühte nägu, nagu 3 õde :-)

    VastaKustuta
  2. Eh, järvepilt ülevalt künka otsast on ka kena, aga eriti tore oli see õhtuse aia pilt tuledega ja kanadega :) Ja viis puukest reas - justkui igale kanale oma puu :)

    VastaKustuta
  3. Ahjaa, kas peale Delorese lahkumist on selgunud, kes on nüüd nagu boss või nii?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ole bossi tekkinud, väga üksmeelne kamp on. Võib-olla liiga noored veel?

      Kustuta
  4. No sa ütlesid, et üks on nagu nutim, et tema ees ja teised takkajärele?

    VastaKustuta
  5. Anonüümne20/9/16 22:49

    Tore vaadata, et teil selline naiste päev oli. Kas kogu saar on selline kivine? Ma elan ka Soomes saare peal, vaid üks suur sild on ehitatud, et saaks sõita teise linna.Meil on siin küll ujumis koht aga enne seda suurt silt. Ettevaatust libedad ja teravad kivid!
    Tervitades Evelin

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Saar on mägine, aga kivine nii väga ei ole. Rannad on põhiliselt liivased.

      Kustuta
  6. Anonüümne21/9/16 09:52

    Kuhu viimane kommentaar kadus? Küll teise nurga alt ja kindlasti ka teisel põhjusel, aga olen kadunud kommenteerijaga nõus. Ja juba päris pikka aega ...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma luban oma blogisse ainult viisakaid kommentaare. Kriitika on teretulnud, aga see tuleb konstruktiivselt kirja panna, mitte niisama lahmida. Negatiivsust on maailmas niigi palju.

      Miks ma kõikidele kommentaaridele ei vasta? - ma muideks loen kõiki ja mul on väga hea meel kui inimesed sõna sekka ütlevad. Samas ei näe vajadust absoluutselt iga kommentaari peale midagi öelda või eraldi tänada, kirjutan vaid siis kui tunnen, et tahan midagi lisada või kui kommentaaris on mulle küsimus. Küsimustele ei ole ma enda teada kunagi vastamata jätnud.

      Cax Murka kommentaarid on tavaliselt pikad ja põhjalikud, aegade jooksul on ka teised kommenteerijad kirjutanud, et neile meeldib tema jutte lugeda. Tihti on ta midagi küsinud või täpsustanud ja seepärast ka vastan.

      Ma ei ole kunagi kommenteerimisele piiranguid seadnud, ei pea kuskile sisse logima, ei pea nime avaldama, lihtsalt tule ja räägi kui soovi on. Aga kuna see on minu isiklik blogi, siis seda piirangut, et kommentaarid peavad nii minu kui teiste suhtes viisakad olema, võin ma läbi kustutamise vabalt seada. Läbi aastate on kustutamisele läinud ainult mõni ükskik kommentaar.

      Kustuta
  7. Anonüümne21/9/16 18:08

    Olen Anuga nõus. Elame ju vabas maailmas ja negatiivsust olen ka ise kogenud. Vahel isegi seetõttu, et elan kuskil mujal, kui eestis. Aga mulle meeldib elada välismaal. Olen selle tõttu palju tugevam ja muidugi silmaring on ka laiem. Anu mina mõistan, et vahel sa ei pea vastama, sul ju ka oma elu ja töö. Ka isiklik elu võtab oma aja. Mina ei sunni kunagi ennast teistele peale vaid püüan olla kannatlik. Kannatlikus on ükshea asi, minu arust vähemalt.
    Ole tugev ja ära lase negatiivsusel endast võitu saada, sulle sobib paremini, kui naeratad. See paneb teisi ka naeratama ja olema positiivsemad.
    Evelin

    VastaKustuta