01 september, 2016

Uus kleidiralli

Me oleme nädalavahetuseks kahte erinevasse pulma kutsutud ja seega on mul jälle kleiti vaja! Kevadise kleidiralliga võrreldes olin mõnevõrra targem ja seadsin sammud kohe sellesse poodi, kus eelmine kord kõige parem valik oli. Pole midagi paremat kui tund aega järjest maailma kõige ilusamaid riideid selga proovida, aga võite ise ette kujutada kui raske on lõpuks ainult ühega koju minna!

Mõned olid numbri võrra liiga suured ja ei istunud nii hästi kui vaja, kuigi muidu meeldisid väga. Paar tükki olid natuke liiga paljastavad ja kuna ma olen kohutav külmavares, pidin arvestama, et varem või hiljem tuleb mingi jakk peale panna ja siis ei oleks ju kleit ise välja paistnud (kuumema ilma puhul oleksin pikemalt mõtlemata selle teise rea sinise võtnud). Mõni nägi külje pealt ja tagant väga kihvt välja, aga otsevaates mitte nii väga, need praakisin kah välja.

Viimastena jäid sõelale roheline, lühike tumepunane, pikk tumesinine (eelviimases reas) ja pikk kärtspunane (viimases reas).

Roheline oli eestvaates veidi kandiline ja sellele oleks väga keeruline mingit sooja asja peale sobitada. Pikk punane oli ikka nii kärts kui olla andis ja hakkasin kahtlema, et kas tahan nii silmapaistev olla… Jäid siis tumesinine ja tumepunane. Viimase kasuks rääkis see, et jakki poleks vaja, ka ehteid ei mahu kuskile ja uhked kingad, mida sellega kanda, on juba olemas. Aga tumesinine oli nii-ii ilus. Täiesti lummav!

Lahendus tuli suhteliselt lihtsalt - punane oli viis korda odavam kui sinine. VIIS korda! Täiesti ebareaalne. Ja kuigi mulle meeldis sinine kriipsu võrra rohkem, pidin nentima, et kindlasti mitte viis korda rohkem ja nii ma punasega koju läksingi.

Millised teile kõige rohkem meeldivad?

20 kommentaari:

  1. Mulle meeldivad see pikk koralli värvi ja pikk tumesinine. Tumepunane on ka väga ilus :)

    PS: mis pood see on?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Queensborough landing outlet ja pood ise on BCBG Max Azria. Sul peaks kodust suht lähedal olema minna!

      Kustuta
    2. On tôesti, see ainult 2km mu kodust. Järgmine kord anna teada kui sealkandis oled, kutsun su külla :)

      Kustuta
  2. Mulle meeldib ülevalt 5-6 pilt, kollane siniste lilledega või mis need on. Niiiiiii ilus, oleksid nagu liblikas sellega ;)

    VastaKustuta
  3. Valge. Aga vähemalt Eestis öeldakse, et valgega pulma minna ei sobi.

    VastaKustuta
  4. Koik on niii ilusad! 1 ja 3 värvid on mu lemmikud :)

    VastaKustuta
  5. Minu lemmik on esimene, istub hästi, on suvine ja pulmaks piisavalt pidulik.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, see nägi eest super ilus välja, aga terve selg oli lahti ja liiga suur number ka, nii et kui end liigutasin, siis… noh kuna rinnahoidjat ei saanud alla panna, siis iga kord kui veidigi liigutasin, ei jäänud kujutlusvõimele enam üldse mingit ruumi :)

      Kustuta
  6. Mina oleks võtnud kollase, rohelise või õlapitsidega lõheroosa plissee. Valgega tõesti pulma ei minda.

    VastaKustuta
  7. Anonüümne1/9/16 20:29

    Väga meeldib sinu valik. Ja siis see lilledega? kreemikas ka. No armastan lihtsalt tagasihoidlikku stiili pigem.

    VastaKustuta
  8. Punane, alt kolmas rida, vasakul.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See oli üks nendest, mis õige numbri puudumisel pidi valikust välja langema.

      Kustuta
  9. Anonüümne1/9/16 21:38

    Vasakus reas viies ja viimane (ehk siis korallroosa ja see sinu kirjelduse järgi kärtspunane) - tunduvad pildi järgi ilusti istuvat ning isiklikult arvan, et sobivad sulle väga hästi!

    VastaKustuta
  10. Täitsa lõpp, kui palju ilusaid kleite!
    Aga mul endal on üks kiiks ka - maksikleit peab maani olema, soovitatavalt isegi veidike pikem, et kontsadega ka ilus oleks :)
    Aga maitse on Sul hea!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle meeldib ka maani, niimoodi, et isegi varbaotsad ei paista. Pikka kasvu olemisega ongi see häda, et paljud ilusad maksikleidid ei ulatu maani ja kukekana ei ole nii ilus jällegi.

      Kustuta
    2. Täpselt! Enne lohisegu maad mööda, kui et ebamäärase pikkusega jääb. Ma olen ka pikk (175 cm) ja konts ka alla, siis ongi enamus kleite minu jaoks kukekad :D

      Kustuta
  11. Anonüümne2/9/16 11:32

    Mulle meeldib esimene roosa, teises reas sinine on tagant hästi kihvt, aga mingit vööd oleks ilmselt vaja. Viienda rea punane on üli-üli ilus! Totaalne lemmik:)

    Aga sa oled nii sale, et kannad kõik välja:)

    VastaKustuta