14 aprill, 2017

Ma tegin lihtsalt nalja!

Ükspäev viskas Matt mingi killu ja küsis siis, et kuidas eesti keeles öelda "I was just kidding"... ja naeris mu vastuse peale hea mitu minutit, sest tema meelest kõlas see millegipärast väga naljakalt. No okei. Läks mingi tund aega mööda, kõik ammu unustatud juba, viin Matt'ile tassi teed:

- "Mina ei taha koor!"
- "Siin ei ole koort ju!"
- "Ma tean! Ma tegin lihtsalt nalja!"

Läheb veel pool õhtut mööda kui korraga:

- "Pea on kole"
- "Ah?"
- "Sinu pea on kole." (ise pugistab naeru)
- "Kas sa just ütlesid, et mu pea on kole???"
- "Ma tegin lihtsalt nalja!"

Me lähme juunis koos Eestisse, sellest siis intensiivsem keeleõpe. Ta tegelikult natuke räägib küll, lihtsamate asjadega saab ilusti hakkama ning lisaks laulab Õllepruulijat ja Eesti hümni vaheldumisi, olenevalt kuidas tuju on. Tallinnas tahab tingimata minna Radissoni katusele, sest seal on laua peal nupp, millega saab teenindajat kutsuda. Tema meelest hiiglama naljakas, et suhtlema ei pea. Ja lisaks tahab eesti keeles öelda: "Kaks kohvi palun, suhkruga ja kreemiga", mille peale mina alati karjatan: "Koorega, Matt, mitte kreemiga!" No kaks kuud on aega veel, küll ta selle selgeks saab.

6 kommentaari:

  1. Kas ma tõesti näen õigesti ja selle postituse lõpus on kasutatud "Whatever floats your goat"?
    Ma olen praegu nii õnnelik selle pisiasja üle! Ma ei mäleta, kuna ma selle kitse teema avastasin, aga see jäi mulle külge ja ma ise kasutan seda väljendit :) Minu arvates on see palju toredam, kui paadi loksutamine. Aga millegi pärast ajab see mu ligimesi närvi.
    Anyways... Jaksu blogimisel ja loodame, et kui te Eestisse tulete on siin suvelaadne ilm :)

    VastaKustuta
  2. Sorry to disappoint, aga enam ei saa Lounge 24s nupuga kutsuda teenindajat :D küll aga saab tartu ränduri pubis seda teha, isegi on funktsioonid juures, kas arvet soovid või tellida vms. Äkki on Tallinna omas ka.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aiiiii, pahasti! Ta lootis hea vaate ja nupuga tellimise ühendada, Ränduris on ilmselt vaade suts kesisem :(

      Kustuta
    2. Anonüümne22/4/17 10:56

      Narva mnt Cubanitas sai seda veel mõni aasta tagasi teha. Seal ehk natuke rohkem vaadet kui Ränduris.

      Kustuta