05 mai, 2017

Uus kujundus

Ikka ja jälle juhtun kuskilt lugema, et "Anul on muidu täitsa normaalne blogi, aga paar esimest korda kui selle lahti tegin, panin kohe kinni tagasi, sest see roheline taust on ikka nii õudne".

Taust on siin roheline olnud juba aegade algusest saadik ja ma olen lihtsalt liiga laisk olnud, et seda ära vahetada. Pole nii lihtne, et paned lihtsalt uue! Enamik taustasid on tõeliselt jubedad ja sõelale ei taha mitte midagi jääda (ütleb keegi, kel oli neli ja pool aastat ROHELINE blogi, hahaaa). Ja kui lõpuks mingi enam-vähem sobiva põhja leiad, hakkad neid kõige õigemaid toone otsima, mis võtab vähemalt viis tundi. Siis veel kirja suurus ja tekstikasti laius ja... Ma juba eelmisest korrast mäletan, et sellele läks terve päev!

Näete kui palju vaeva ma nägin, et tulla lagedale mururohelise blogiga, mille pooled inimesed peale esimest avamist kohe kinni lõid, sest nii hirmus oli! Ja seejuures ei ole ma pime!!! Vot see nõuab kah talenti.

Juba mõnda aega mõtlesin, et peaks tõesti vahelduseks midagi heledamat panema, aga viimastel kuudel pole eriti aega ka olnud. Alates sellest nädalast otsustasin tööl ületundide tegemist vältida ja sellega seoses on nii palju vaba aega tekkinud! Täna tulin töölt koju (punkt kell viis!) - päike säras, 23 kraadi sooja, kanad jooksid kambakesi vastu... Korjasin pesast munad ära, ühele oli väikese sitatükiga sulg peale kleepunud, nii nunnu - tegin kohe tulbi taustal pilti. Teate, on aega sellisteks asjadeks!

Tulbid olid päikeselise päeva puhul lausa plahvatanud, eile nad küll nii suured polnud.

Ühtlasi on aega blogida ja ka teiste blogisid lugeda. Kuna hetkel on käsil blogiauhindade hääletus, siis esiteks oli muidugi hästi armas avastada, et paljud olid reisikategoorias hääle mulle andnud, aga noh, peaaegu KÕIK mainisid seejuures ära, et khm, see roheline taust teate...

Nii ma siis istusin keset ööd maha ja veetsin tunde, et kujundust ära muuta. Kes vahepeal siia kiikama juhtus, nägi ilmselt kollast ja sinist ja punast ja... Hetkeseisuga ei julge veel pead anda, aga paistab, et vist on nüüd valmis. Midagi tundub ikkagi puudu olevat, aga eks ma siis viie aasta pärast jälle muudan. Vähemalt ei pea teil enam silmad valutama. Võtke heaks! :)

24 kommentaari:

  1. Mulle see roheline väga meeldis!! Kuidagi nii rahustav oli. Aga noh, ma olen vana ka :D
    Väga tore blogi on, alati teeb tuju heaks.

    VastaKustuta
  2. Mina loen ja imestan, et kas tõesti oli see blogi varem roheline? Ma ei märganudki!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ise ka juba ammu enam ei märganud! :)

      Kustuta
  3. Anonüümne5/5/17 08:55

    Oli roheline jah, aga selline... iseloomulik..
    Peab nüüd selle ebamäärase hallikaga harjuma :))))

    VastaKustuta
  4. Anonüümne5/5/17 09:25

    Me kasutasime sinu blogist mehega rääkides alati väljendit "see roheline blogi". Me nimelt läksime natuke peale sind Kanadasse ja nii hea oli sinu blogist nõuandeid lugeda, ning jälgida kuidas sul sisseelamine sujub. Uus kujundus on muidugi ilusam, aga nii nostalgia mõttes ma natuke igatsen seda rohelist ka :)
    Maris

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mis linna te valisite ja kuidas meeldib/meeldis? Kas otsustasite jääda või tagasi minna?

      Kustuta
    2. Anonüümne7/5/17 19:51

      Me valisime Toronto ja ikka väga meeldis. Lumised ja päikselised talved ja kuum suvi, mida veel tahta. Kahjuks aga just sel aastal (2015) muudeti need teise aasta viisa tingimused rangemaks (töökoht pidi varasema kogemuse/haridusega seotud olema) ja mehel ei klappinud sellega. Kuidagi üldse tundub, et naistel Kanadas lihtsam, onju? �� Igal juhul minul oli väga kahju tagasi minna ja üldse ei välista, et kunagi võime tagasi Kanadasse kolida.Töö võtsin kusjuures mõneks ajaks isegi sealt Eestisse kaasa ja sõbrad jäävad ka kogu eluks.
      Maris

      Kustuta
    3. Sina saaksid ju ikkagi teise aasta viisa taotleda ja kui vajalikud töötunnid täis, elamisloa taotluse sisse anda, mees kaastaotlejana peal. Elamisluba annaks teile mõlemale võimaluse siin töötada nii kaua kui tahtmist on, kasvõi kogu elu :)

      Igal juhul tore kuulda, et oli meeldiv kogemus!

      Kustuta
  5. Mulle roheline meeldis.
    meeldib ka praegune. :)

    VastaKustuta
  6. Mulle meeldis ka roheline.
    Praegusel kujundusel pole ju ka viga, aga palju vähem isikupärane on.

    VastaKustuta
  7. Anonüümne5/5/17 11:45

    Nii ilus kujundus nüüd :)
    Püüdsin ikka varem sellest rohelisest mitte välja teha, mulle meeldib roheline värv ainult looduses naturaalsel kujul :D

    VastaKustuta
  8. Anonüümne5/5/17 12:01

    Väga ilus! :) Ma olen ka üks neist paljudest, keda see roheline alguses veidike hirmutas :D :D :D

    VastaKustuta
  9. Minu jaoks vahet ei ole milline kujundus on. Käin blogi lugemas sisu pärast ;).

    VastaKustuta
  10. Mind ka roheline ei pahandanud :), aga kui aus olla, siis suurem osa ma lugesin niikuinii Bloglovini keskkonnas ja ainult siis, kui otse sinu blogini klikkisin, olin selle rohelise tausta peal - aga mind tõesti ei pahandanud...

    VastaKustuta
  11. Mulle meeldis algupärane roheline, hetke hall on masendavalt hall. Enne seda postitust oli mul 2 postitust veel lugemata, sealt alustades vaatasin et mis kas Anul masendus et värvid blogist kaotas... siit sain siis vastuse, lugejad mõjutasid Anu. Roheline taust sobis paremini, tegelt ma lepiks iga SÄRAVA värviga.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu enda jaoks on ka natuke liiga hall, aga iga kord kui püüan värve sisse tuua, tunnen, et miski ikkagi ei klapi. Päisesse tahaks mingit säravat pilti, aga ükski pole siiamaani meeldinud. Eks ma püüan nokitseda selle kallal kui jälle hoog peale tuleb.

      Kustuta
  12. Aga mulle hall väga meeldib!

    VastaKustuta
  13. Päikest põue ja südamesse. Mina näin kogu AEG seda lugemas sest tunnen sinust puudust ja hoidan su tegemistel silma peal. Ise ma pole elus eriline kirjutaja olnud. Roheline mulle meeldis, Aga värvil pole vahet.
    Nautige päikest ja teineteist!!!!

    VastaKustuta
  14. Anonüümne6/5/17 12:30

    Veits hale ja lahja näeb nüüd see kujundus välja, kuidagi iseloomutu. Aga blogi ise on väga tore :)

    VastaKustuta
  15. Mind hirmutas ka ausalt öeldes alguses see roheline natuke ära, aga õnneks andsin toona su blogile teise võimaluse ja harjusin selle värviga kiirelt ära ka tegelikult :D Hallil pole miskit viga. Arvan, et muuda siis kui ise tahad, lahe oled ikkagi :)

    VastaKustuta
  16. Anonüümne12/5/17 17:43

    Ma olen ka juba pikaajalisem lugeja Sul olnud ja tead, kuigi üldiselt mind vist oleks ka häirinud. Kuid Sa kirjutad nii hästi, kihvtilt ja huvitavalt, et suva see roheline taust! Kui blogi on ikka niihea, siis mis see taust loeb no.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Anonüümne12/5/17 17:45

      Issand mis sussveri ma kokku keerasin, see on see, kui ruttu kirjutad... Vast said ikka aru, mis ma öelda üritasin :D

      Kustuta
    2. Sain ikka aru! :)

      Kustuta