06 juuli, 2017

Intervjuu

Õhtuleht kutsus mind oma reisi-podcast'i rääkima elust Kanadast. Eks ma olen sellest kõigest juba blogis kirjutanud ka, nii et midagi väga uut ei ole, aga kuulata saab SIIN.


9 kommentaari:

  1. Anonüümne6/7/17 18:19

    Tere taas. Kas ajavahe annab ikka tunda? Kuidas sa ise Eesti reisiga rahule jäid? Minul on Eesti isu täitsa läinud. Kohe üldse ei kutsu ka. Ma elan küll Soomes aga Eestis käin maksimaalset kaks korda aastas. Käin haudu korrastamas. Kallid inimesed kõik lahkunud. Soomes siin on nii kodune ja hea. Reisin palju ringi,kui on puhkuse aeg. Jaanuaris sõidan Ameerikasse. Miami on siht koht.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ajavahe hakkab nüüd vaikselt vähemaks minema, ikka pea nädal läheb alati.

      Eestis oli tore, aga kui lähedasi enam alles ei oleks nagu sul, käiksin ilmselt oluliselt harvem. Peamine probleem ongi see, et ikka nii kaugel on! Lennud on pikad ja väsitavad ja siis veel ajavahe ka mõlematpidi, kokkuvõttes päris kurnav.

      Miami on väga mõnus koht, sul saab kindlasti tore reis olema! Eriti jaanuaris, mil Soomes on täitsa pime ja depressiivne.

      Kustuta
  2. Anonüümne6/7/17 20:44

    Tõsi ta on,et siin on sügis-talv masendav. Plaanisin küll mujal maanduda aga hetkel veel siin.Eks ma jaanuaris vaatan,mida edasi teen. Mul on projekti taoline leping. Mind ahvatleb ameerika aga ei oska veel midagit öelda. Kanada on selline kinnine riik.See jääb hetkel unistuseks.Ega Soome pole riik,kus ma tahaksin peret luua aga hetkel on siin super hea. Eestisse ei taha ma küll tagasi.See ei ole koht,kus ma ennast näen,selles maailmas. Eesti on minu jaoks liiga väike ja ma lämbuksin seal. Eesti linnad on minu jaoks liiga väiksed.Ja viimati Eestis olles,olid kõik kuidagi nii kinnised. Olen palju reisinud ja elanud välismaal. Töötanud koos erinevate rahvustega. See on mind palju õpetanud. Kõik asjad ju saavad alguse sinust endast. Kui oled avatud meelega,siis on tunduvalt lihtsam hakkama saada.
    Kuigi Kanadat tahaksin avastada küll. Arvan,et turistina oleks seda kihvt kogeda. Mine tea,kus ma märtsis tahaksin olla. Seda on raske otsustada.Valikuid on ja võimalusi ka.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu meelest on just USA kinnine, mitte Kanada. Kanadasse pääsemiseks on erinevad viisade ja elamislubade võimalused, Ameerikasse saab enamjaolt ainult läbi kohalikuga abiellumise jääda.

      Kustuta
  3. Nii mõnus on sind kuulata ☺ Sa võiks regulaarselt raadios esineda 😀

    VastaKustuta
  4. Anonüümne6/7/17 23:40

    Pean seda Kanada asja siis rohkem uurima. Arvan,et algul turistina tulla ja uurida ja siis hiljem muid võimalusi veel vaatama.Seda konkurssi,mis Eestis on suht raske läbida. Väga palju soovijaid oli seal viimati.
    Tervitab Evelin

    VastaKustuta
  5. Kuulasin huviga intervjuud ja leidsin päris palju ühiseid jooni USA-ga (mööbli, puhkuse jms osas). Siin võiks ainult neid pühasid rohkem olla ;)

    VastaKustuta