29 jaanuar, 2018

Piimajõed ja pudrumäed

Meil oli eile siinse väikse kambaga baby shower (sest kolm meist on viimaseid nädalaid rasedad) ning mul oli raudne plaan vahelduseks midagi viisakamat selga panna. Kapis ripub mitu mõnusalt lohvakat kleiti, olin täitsa kindel, et mõni neist kindlasti sobib veel. Sukkpükste osas ei hakanud üldse unistamagi, nii et sõitsin hommikul pool linna läbi, et sukki leida. Leidsin ka!

Hakkasin siis õhtupoole end valmis sättima ja üsna kiirelt selgus, et olen ikka palju paksem kui arvata oskasin. Peaaegu pidin (lohvaka!) kleidi pärast proovimist seljast ära lõikama, sest ei pääsenud sellest enam välja!

Mul-pole-mitte-midagi-selga-panna omandab viimastel rasedusnädalatel täiesti uue tähenduse!


Küsisin siis teiselt rasedalt, et kas pidžaamapüksid oleks piisavalt pidulik valik? Ta arvas, et vabalt!

Pidžaamapüksid ei mahtunud. Kahjuks.

Tõelise naisena õpetas ta, et meigikiht peab korralik olema, siis pole vahet, mis seljas on. Võtsin ennast siis kokku ja määrisin isegi mingit toonivat kreemi näkku, mis sai kaks aastat tagasi Matt'i lõpetamiseks ostetud. Pole seda vist vahepeal kasutanudki. Kosmeetikakotist leidsin huuleläike ka - great success! Tõstsin välja, et jumala eest ei unustaks enne minekut peale panna.

Viis minutit hiljem tõmbasin selle kogemata põrandale maha. Veeres kapi alla. Ja no nii rasedana on hea kui suudad end diivanilt püsti ajada, kapi all roomamine ei kuulu juba mõnda aega mu ampluaasse. Aga see on okei. Olgem ausad, mitte kedagi ei huvita, kas su huuled läigivad või mitte.

Baby shower oli muidu tore. Ja teiste rasedatega on alati mõnus kokku saada. Meid oli tegelikult neli, aga üks sai juba lapse kätte. Sugu jäi viimase hetkeni üllatuseks, sest beebi oli ultraheli ajal iga kord sellises poosis, et lihtsalt ei näinud. Nad ütlesid, et pole oluline ka, sest poeg neil juba on ja lapse isal on neli venda. Kes sealt ikka tulla saab...

Sündis tütar! Hah!


Kui keegi tahab näha, kuidas ma täna kogemata neli liitrit piima mööda garaažipõrandat laiali pillasin, olge lahked!

(kui siinne video ei tööta, näeb Instagramist ka)

9 kommentaari:

  1. Anonüümne29/1/18 10:20

    Mulle meeldis see esialgne šokk, kus Sa täiesti liikumatult olukorda hindasid ikka päris mitu sekundit.

    VastaKustuta
  2. Alati huvitav järjejutt.....ise elasin 2015-2016 aasta aega Vancouveris. Oli põnev lugeda su tegemisi enne Kanadat ja ka nüüd hiljem. Kiiret lapse kättesaamist ja tervist, jõudu kasvatamisel! Ise olen 3 täiskasvanud tütre emme ;)

    VastaKustuta
  3. Kuule, jumala hästi suudad kummardada ju :-D

    VastaKustuta
  4. Vastused
    1. Valvekaamera. Hiljem Matt näitas mulle telekast suurelt ekraanilt, millega hakkama olin saanud ja sealt filmisin endale mälestuseks telefoniga selle klipi :)

      Kustuta