28 august, 2018

Emme tuli külla

... ja küsis, mida tuua võiks? Ütlesin, et pool pakki peenleiba. Tõigi. Leia pildilt peenleib:


Sõbranna pere tuli sama lennuga, ootasime neid seal lennujaamas ja arutasime, et kuidagi uskumatu on oma emasid Kanadas näha. Nagu näeks und või midagi...

Ühtlasi selgus, et mu ema on reisimiseks loodud! Esimene pikk lennureis ja ainus, mille üle kurtis, oli et lõpuks läks natuke igavaks. Ajavahe (mis on Eestiga 10h) ei anna üldse tunda, magab nagu beebi! Või noh... ma ei tea, miks nii öeldakse. Beebi meil küll nii hästi ei maga!

Oscar õppis päev enne vanaema saabumist roomama, et oleks mida näidata. Nüüd paneb mööda tuba ringi nagu tuulispask! Juba ta leidis, kuidas kaminal mingi liist ära tõmmata, mille taga igasugu nuppe ja atribuutikat leidub. Mina näiteks ei teadnudki, et sealt midagi ära käib!

Emale meeldib siin üliväga! Oscarile meeldib lisatähelepanu. Ja mulle meeldivad nad mõlemad.

Oscar mõtles lõpuks välja, kust ma talle mänguasju leian...

4 kommentaari:

  1. Leib on sinine XD Ja no mina olen sinu ema kuskil näinud, tee või tina. Täiesti auk peas :( Kenad pluusid su emal ja seelik on ka armas, tundub selline kortsumatu ja hästi mugav. See paadisilla pilt on ka vahva - majad üleval nõlval ja vesi - sinna tahaks kohe sisse sumatada :)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne28/8/18 09:07

    Küll on tore! Sul on nii ilus ema, tervist ja õnne talle.

    VastaKustuta
  3. Anu, Sul on väga armas ema! Mõnusat puhkust perega!

    VastaKustuta
  4. Mulle meeldivad ka mõlemad :) Nii nii tore, kui ema saab näha kus laps elab! Sellel sügisel tuleb Nicola pere meile Tallinnasse külla, esimest korda. Väga ootan juba!

    VastaKustuta