25 august, 2019

Beibed... eelmisest sajandist

Sirvisin uudiseid ja sain muuhulgas teada, et Rod Stewart'i tütre 40. juubelil said kokku kõik Rod'i laste emad, keda on kokku neli. Vaatasin pilti ja....


...üks neist naistest on 74!!! Enamik tema eakaaslastest on juba vanadusse surnud. Milline neist neljast mimmust teie arvates kaheksakümnendaid käib?

Õige vastus: kõige vasakpoolne. Ülejäänud prouad on 48, 60 ja 49 (vasakult paremale).

Arusaadavalt on mängus ilukirurgia ja kõik muu, mida raha eest saab, aga mis kehad! Vaatasin selle seitsmekümneneljase käelihast ja läksin otsejoones trenni segasin endale suurest masendusest rumm-koola ning tõstsin küpsisepaki välja. Iga kord kui kuskil ilukirurgiast juttu tuleb, öeldakse, et isver kui õudne, ise küll ei tahaks selline nahk-kõrvade-taha-tõmmatud jõletis välja näha. Novot, need ütlejad ei ole kohanud Rod'i ekskaasade kollektsiooni...

Kujutate ette, et mina võiksin Oscari 40ndal juubelil selline välja näha? Ma kardan, et näe isegi iseenda 40ndal juubelil nii hea välja...

17 kommentaari:

  1. Mul pole üldiselt kombeks kade olla, aga pagan..miks oli sinul vaja seda pilti postitada ja minul vaadata? :D

    VastaKustuta
  2. 74 on proua roosilises kleidis, sattusin kah sellele pildile paar päeva tahasi. Pakun, et lisaks ilukirurgiale on natukene photoshoppi kah mängus =) Aga kui kehadest rääkida, siis see on paljuski geenides kinni, mu meelest, kuigi aktiivne elustiil aitab kindlasti kaasa. Ja hoiak/rüht on oluline.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oii, geenid on mul ka head. Kui ma vähegi viitsiks natuke trenni teha, oleks kohe eriti hea. Aga ma ei viitsi ju! :D Nii et müts maha, et mõni viitsib veel 74-sena niimoodi treenida, et sellises vormis olla.

      Kustuta
  3. Pidasin heade geenide all tegelikult silmas seda, et polegi vaja hullult trenniga vaeva näha. Mu meelest saab keha juba igapäevase eluga piisavalt „trenni“, kui just päevad otsa kabinetis ei istu, ja õhtud otsa teleka ees. No näiteks sina – lapse järel vaja joosta, aiatöö, kodune majapidamine – need annavad sulle ju piisavalt füüsilist koormust, kui head geenid põhjaks all? Või näiteks mina. Koer, mõõtmetelt suur majapidamine, üleüldiselt aktiivne eluviis, õhtuks olen läbi nagu läti raha – ma küll ei näe, et mul mingit „trenni“ tarvis oleks, et vormis püsida.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selline tervislik liikumine tuleb küll igapäevategevustest, aga nähtavat lihast sellega ei kasvata. Ma tahaks kah sellist käsivart nagu sel 74-aastasel vanaproual :)

      Kustuta
    2. No näed, ilu on vaataja silmades =) Minu meelest on käsivars proua nõrgim punkt. Väheke liha luudel ei teeks paha, liiga sooniline/lihaseline minu maitse jaoks.
      Aga Rodil on nii ägedad tuhvlid!!

      Kustuta
    3. Tuhvlid on tõesti priimad!

      Kustuta
    4. See "liha luude peal" ei ole tingimata nii lihtsasti saavutatav. Kehatüübid on ju erinevad. Kui mina näiteks tahaks rohkem liha luude peale ja end nuumata püüaks (sest teisiti ei tule), paisuks kõht, kintsud ja tagumik, aga käsivarred küll jämedamaks ei läheks.

      Kustuta
  4. Pildi järgi on küll kõik naised ühevanused, seega - need alla 50-sed - võtke 74.sest eeskuju, sest tema näeb nendega ühtemoodi välja, õnneks mitte vastupidi!

    VastaKustuta
  5. Kehad kehadeks, aga millised jubedad põlved! Sellistega küll minikleite kandma ei peaks. Kuskil keegi kunagi ütles, vist Marlene Dietrich, et naise vanuse reedavad kolm asja - põlved, kael ja labakäed. Ühel pildil oli Alla Pugatšova koos tütrega ja milline sile, ilus põlv. Ma kohe vaatasin!
    Tegelikult ma pidasin kõige vanemaks seda vasakult teist, kõige lühema kleidiga naist. Rinna pealt ka nii ära kõrvetand enda - ei tea, kas ta nahavähki ka ei karda!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oot, mis põlvedel viga? Ja kõige vanemal on põlved kavalalt peidus.

      Mulle muideks tundus ka vasakult teine kõige vanem. Aga tegelikult on kõige noorem!

      Kustuta
    2. Võibolla on see minu isiklik kiiks, aga ma märkan naisterahvaste põlvi (ja kaela). Nt Hollywoodi diivad alati meigivad eelnevalt sirgukistud näo väga heledaks ja siis see sooniline kael seal all reedab eksimatult vanuse. Eriti olen seda tähele pannud Joan Collinsi ja Liz Taylori puhul, aga neid on teisigi. Peale selle kipub enamiku üle 50 naiste lõuajoon olema mitte sirge, vaid nö kolmeosaline ja seda ei varja mitte mingi nahapingutamine. Lihased seal all on väsinud ja tekitavad lõuajoone keskele kolmanda kumeruse. Ka mõnedel meestel on see näha, aga meeste puhul seda nii väga tähele ei panda ega arvustata.
      Aga jah, need kondised põlved, eriti kui tahetakse veel ülisale ka olla. Aga mõnel ongi koledad kondised põlved, isegi noorena. Sama asi paistab välja veel naistel õlavarrelihastega, biitsepsid ja tritsepsid ja mis nad seal on. Sellel pildil just sel kirju kleidiga naisel, ja nt näitleja Wendie Malick, kes mängis sarjas Hot in Cleveland. Tema oli ka omast arust sale ja sportlik, isegi liigagi, sest need soonilised käsivarred ei olnud ilusad mitte, ja ta kandis nagu ekstra oma "vormisoleku" rõhutamiseks pidevalt ilma käisteta pluuse. No ei olnud ilus, ei olnud. Nagut ületreenitud ratsahobune, ja mitte heas mõttes.
      See on paraku see trend, et kehas ei tohi olla grammigi rasva nende arust, aga kui teda juba on, siis kipub ta nagu vale koha peale minema, ja kui siis see viimanegi ära treenitakse-masseeritakse, siis on teised kohad soonilised ja koledad.

      Kustuta
    3. Kas me vaatame ikka sama pilti? Kelle põlevad on sellele pildil jubedad? Millised ühe naise põleved siis olema peavad? Mulle tunduvad küll väga kenad kõik need naised nii kaeladest kui põlvedest. Jube kriitika ikka. Ja see pruunim naine on ka pigem lihtsalt päevitunud, mitte hirmus solli ära grillitud kana. Jääb maitsekuse piiridesse see päevitus. Ja see nahavähi kisamine iga päevituse korral on ka nii jabur. Minu arvates kõik naised näevad absoluutselt kobedad välja ja neil pole mitte midagi viga.

      Kustuta
    4. Ja võib ka spreipäevitus olla! Kobedad on täiega!

      Kustuta
  6. Ahjaa, sussid ja vest on ägedad jah :)

    VastaKustuta
  7. ma ka vaatasin põlvi ja selle ea kohta on väga kenad, Brigitte Macron'i puhul imestan alati, et miks ta küll mini kannab, sest no need põlve :(
    aga nendel vanadel tibidel on mu meelest kaelad ja põlved ja jalad suhtkoht ok, mulle meeldis riietuselt paremalt teine kõige rohkem, noh et kõige stiilsem neist ja see kleit jätab kohe parema mulje. no selle parempoolse põlvedest selle nurga alt aru ei saa, vbolla on siis liiga kondised aga see nö noorem ekstra minis, sellel küll kabedad põlved?

    VastaKustuta
  8. Hmm. Põhimõtteliselt olen enamiku siinöelduga nõus, et põlved ja kaelad ja käsivarred ja Brigitte Macron ja nii edasi… aga kisub kuidagi väga välimuse põhjal arvustamiseks, kas te ei leia? No las Brigitte näitab oma põlvi. Ilmselt on teil kõigil (peale minu) see “vana tibi” aeg aastakümnete kaugusel, aga mina teie asemel mürki ei võtaks, et te 60+ olles midagi lühemat ei kanna kui midi, olgu põlved millised tahes =)
    Ja noh, riided on tegelikult ju maitseasi. Minugi meelest on kaks kleiti neljast lausa jubedad, aga kuni keegi MIND neid kandma ei sunni, on kõik OK =)

    VastaKustuta