14 märts, 2015

Lõhnab kevade järele...

Ajee! Nädalavahetus. Sedapuhku võtame sõpradega suuna Victoriasse ning start on varajane, sest ainuüksi praamisõiduks kulub tund ja 40 min. Ja kuigi meil on rohkem kui kuu aega iga päev päike paistnud, sajab täna hommikul loomulikult ladinal vihma. Lausa kallab!

Öösel kell kaks saabus koju naabripoiss, kes pani alustuseks kuivati tööle, seejärel kolistas tükk aega köögis süüa teha, lõhkus rõduuksega ja oli muidu "mõnus" mees. Vaene vennike ei teadnud muidugi arvata, et ma poole seitsmest üleval olen ja sama lõbus kaaslane oskan olla... Mõni inimene lihtsalt ei kasvagi kunagi suureks! Tema õnneks mina siiski kasvasin, nii et üleliigse aja kulutan hoopis blogimisele.

Ahjaa, emme pakk oli kah kohale jõudnud! Sellele saab alates kella seitsmest hommikul valvelauda järele minna, seega kahtlustan, et hommikusöögiks tulevad Eesti maiustused! Praami peal saab Starbucks'i kohvi kõrvale. Ohh, Starbucks on lõpuks ometi oma saialeti välja vahetanud! Kuna nende putkasid on siin sõna otseses mõttes igal nurgal, olin aegajalt sunnitud viimases hädas sealt ka midagi süüa kaasa haarama, aga see on alati totaalse pettumusega lõppenud. Nüüd on uus saiakeste valik ja need on üllatavalt head! Uue kombe kohaselt tehakse kõik asjad alati enne üleandmist soojaks ka. Tore!

Lõpetuseks mõned pildid õitsvatest puudest, sest neid on hetkel kõik kohad täis...

3 kommentaari:

  1. Oo, valged magnooliad eelviimasel pildil? Lõhna olid nagunii kõik kohad täis! Nende pärast ma veidi kadestan sind :) Ja muidugi kirsid!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Magnooliad jah! On ikka ilus puu aretatud, onju?!

      Kustuta
  2. On küll. St kas ta just aretatud on, ma ei tea, aga (piltidel) olen teda näinud väga erinevat värvi õitega - valge, kreemikas, kollane, heleroosa, tumeroosa, bordoopunane ja vist isegi sirelililla. vat helepunase kohta ei tea. Ja egas siis õied üksi - ka lõhn! Talna botaanikaaias pidada neid olema ja nende õitsemise ajal pidi rahvas käima vaatamas-nuusutlemas :) Ma küll ei kujuta ette, kuidas nad neid ületalve hoiavad, kas katavad kinni või on siis mõned külmakindlad sordid, aga tõesti, see puu vääriks laiemat levikut ka meil, kui vähegi ilma kannatab.

    VastaKustuta