12 oktoober, 2015

Lühiraport

Nädalavahetus…

Matt leidis Halloween'i kostüümiks maailma kõige koledama tagi ja otsustas selle kohe selga panna. Kanadalastel on ameeriklastega mingi kana kitkuda, nende jaoks on selline huumor hullupööra naljakas.

Anu ei suutnud hommikul muffini ja croissant'i vahel valida ning võttis mõlemad. Küll aga jättis öösel olude sunnil kummikarud söömata, sest Matt lukustas need relvakappi (juba teist korda!)

Palun saage tuttavaks - Annabel Elise. Täna juba kahenädalane! Ma ei ole vist kunagi nunnumat beebit näinud, kõik senised lemmikud said hoobilt troonilt tõugatud. Tore, et ikka sõpru leidub, kes lapsi teevad, on vähemalt kellegagi mängimas käia!

7 kommentaari:

  1. Täitsa Viplala nägu :)

    VastaKustuta
  2. Anonüümne17/10/15 00:04

    Mis värk nende plätudega on?? Vaatan et Matt kannab plätusid?? Oktoobris? Varbad välguvad aga;-)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ehe vancouverlane ju jala ei käi ja saapaid ei kanna :) Meil on umbes 17 kraadi sooja olnud siiani.

      Kustuta
  3. Ise välismaal elanuna on eestlaste välismaa-blogid mind alati paelunud. Ja ma täitsa juhuslikult kuidagi jõudsin siia. Ja jäin lugema. Kohe ikka nii, et muudkui lugesin ja lugesin, nädal aega muude toimetuste kõrvalt. Nüüd on läbi. Supervinge lugemine oli, aitäh! Luba, et sa ei lõpeta kunagi blogimist ära :D

    Ja ma ükskord kolin ka Vancouverisse. Ilmselt küll mitte enne 15 aastat :P Aga aeg läheb teatavasti lennates!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seda on küll hea kuulda! Ma püüan blogimist mitte ära lõpetada ja sina püüa ikka lugemas käia isegi kui ma väga tihti ei kirjuta :)

      Kustuta
    2. Kui vähegi rohkem blogisid lugeda (heida pilk mu blogrollile :D), siis mina küll aru ei saa, kuidas keegi jõuab üldse kedagi KONTROLLIMAS käia. Paari blogiga on see muidugi ok. Mul on listis ka neli kinnist blogi, mis RSS lugejasse ei jookse, neid ma klõpsin iga paari päeva tagant läbi. Aga muidu - Feedly või Bloglovin'. Muud moodi ei kujuta elu ettegi. Soovitan soojalt kõigile :) Lisad sinna kõik blogid, mida loed, siis on ainult sisse logimise ja lugemise vaev :P Minu kiiks on algusest peale olnud see, et mul on lugejas blogipostitused sorteeritud vanemast uuemaks. No et kui jääb lugemisse pikem vahe või mõni jõuab ühe päevaga mitu korda kirjutada, siis saan lugeda kronoloogilises järjekorras. Muidu vaikimisi sorteeritakse alati uuemad enne. Feedly telefoni äpis ma ei leidnud üldse seda sorteerimise kohta, seal on uuemad eespool... Aga ma enamasti loen arvutist :) Sest siis on hea kommenteerima tulla, telefonil midagi trükkida ma ei viitsi, siis jääkski kommenteerimata :)

      Kustuta
    3. Ma peaks omale sama süsteemi tegema, mul on seni olnud aadressid lihtsalt lemmikutesse salvestatud, aga tüütu on see, et uue postituse puhul ei saa ju siis teavitust!

      Kustuta