14 mai, 2016

Kleidiproov

Kleiditeema on nüüd juba nii kaua õhus rippunud, et olukord hakkas tasapisi närviliseks minema. Veidi üle nädala on ballini aega, aga tegelikult ma ikkagi ei tahaks teksades minna. Täna võtsin siis asja tõsiselt ette, purjetasin sõbranna poolt soovitatud poodi, leidsin eest kleidiparadiisi ning valisin kuus tükki proovimiseks välja.

Valik sai nii hea, et lõpuks panin kõiki kleite kaks korda selga ja seda, mille lõpuks ostsin, proovisin neli korda (sest kolm erinevat numbrit sobisid). Vahepeal kaalusin juba rohkem kui ühe kleidi ostmist, aga õnneks tuli ikka mõistus koju.

Matt'ile (kes on praegu rõõmsalt Taanis) saatsin kõigist pildid ja palusin lemmiku valida. Minu suureks kergenduseks osutus ka tema lemmikuks see, mille ostnud olin. Kleidimure murtud! Nüüd on veel vaja kingi, kotti, ehteid, soengut ja meiki. Ei ole lihtne see naisterahva elu…

Millised teie lemmikud on?

30 kommentaari:

  1. Anonüümne14/5/16 09:34

    Uuuu kui ilusad!!
    Must ja tumesinine eriti ilusad :))

    M.

    VastaKustuta
  2. Tumesinine ning ka sama lõikega korallroosa/oranž aga esikoha saab pitsiga must kleit ;)

    VastaKustuta
  3. Tumesinise võid osta ja mulle postiga saata, aitäh!

    VastaKustuta
  4. See neljandal pildil olev must kleit, sobib sulle eriti hästi. Kõik kumerused on õiges kohas.

    VastaKustuta
  5. Tumesinine ja esimene must (pitsiga) :)

    VastaKustuta
  6. Sinine ja türkiis.
    Misuke see oranž on? Tumedam on korall ja hele on lõheroosa. Koralli värv on ilus, aga lõige mitte nii eriti.
    Kevadisele ballile must on natuke nagu liiga õudne, kuigi ilusad kleidid on mõlemad (pitsidega meeldib mulle rohkem). Kontserdile, teatrisse, aastalõpupeole sobiks need paremini.
    Ilmselt ikka türkiis, see justkui särab su seljas ja teeb naha ka heledamaks ja nooremaks. Nagu haldjas :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuskil oli mingi tabel, et mehed teavad selliseid värve nagu roheline, punane, kollane jne… Naistel on virsik, lõhe, korall jne :) Ma olen selles mõttes täiesti mees, mina nimetasin neid kahte roosat kleiti oma peas heleroosaks ja tumeroosaks. Ma ei jaga toonidest üldse mitte midagi.

      Kustuta
    2. :)
      Noh, ma teen küll peent vahet nüanssidel. Tegelikult, vaata mismoodi valgus mängib. Riidepuul on puhas korall, aga seljas on kommiroosa. Riidepuul on lõhe, aga seljas õrn beebiroosa. Isegi mustad on teine teist tooni.
      Tegelikult on ammu kirjutatud, et päevavalgus ja elektrivalgus näitavad toone täiesti erinevalt ja et õhtukleidi (riide) valikul tuleks lasta süüdata elekter ja siis vaadata. Samas tavaline kollane elektrivalgus ei muudagi nii, aga näiteks päevavalguslambid või need tänapäevased valge spektriga lambid muudavad jälle hoopis teises suunas. Seega on oluline, millises valguses riiet kantakse. Kes on muidugi jumekas, sellel ilmselt pole enamuse värvidega probleemi, aga kes on heledanahaline, peaks vaatama, et riidevärv teda haiglaselt hallikaks või kahvatuks-plassiks ei teeks, selmet nahka särama panna.
      Piltidel mulle tundub, et sa oled nn Suve-tüüp, siis sobivad sulle külmad toonid. Kuskil kirjutati, et kõik naturaalsed ja värvitud punapead on Sügis, ja kui on vähegi punakat tooni juustel, siis see lööb paleti hoobilt teiseks. Ainuke, millega puusse ei pane, on puhtad vikerkaarevärvid. No ja must (aga mitte valge, kuna sellelgi on eri varjundeid), kuid nagu ütlesin - suine aeg ja kevadball ja must oleks liiga morbiidne.
      Ma olen ise elus mitu korda värvi vahetanud ja no ausalt, nii kui teist värvi teen, ei ole enam mitte midagi selga panna, sest mind kohutavalt häirivad sellised dissonantsid. Väga vähe on toone, mis sobivad kõikidele tüüpidele ühteviisi.
      Ühesõnaga, minu soovitus on - kui tahad tagaplaanil olla, vali must, aga kui tahad särada ja välja paista, vali hele, rõõmus värv, mis su naha ja juuksed särama paneb :)

      Kustuta
    3. Valgus mängib väga suurt rolli, jah. Ja telefon muutis pilte tehes värve nagu ise tahtis, nii et tegelikult polnud ükski neist kleitidest päris täpselt seda tooni, mis pildilt paistab. Sellel esimesel pildil, kus kõik kleidid koos, on kõige lähedasemad värvid sellele, mis nad tegelikult olid.

      Kustuta
  7. Anonüümne14/5/16 10:44

    Tumesinine, kuigi must pitsiga on ilus, siiski liiga range löpuballile. Ja teeb sind liiga kahvatuks ja vanemaks..huvitav mis oli su lemmik ja mille ostsid??

    VastaKustuta
  8. Anonüümne14/5/16 10:46

    Mis, see imeilus tumedam roosa ei meeldigi kellelgi? Aga minuarust on see koos mustaga (mis ümber kaela pitsi osaga) on kõige ilusamad.

    VastaKustuta
  9. Sinu seljas meeldis tumesinine kõige rohkem :P Millal õige vastuse teada saame? :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ma lasen teil veel natuke arvata ja vb homme riputan õige vastuse üles :)

      Kustuta
  10. Anonüümne14/5/16 11:17

    Mõlemad roosad meeldivad ja must pitsiga:)

    VastaKustuta
  11. Anonüümne14/5/16 11:21

    Türkiis!

    VastaKustuta
  12. Anonüümne14/5/16 11:43

    Ära pane musta. Jätab kurja võõrasema mulje. Ilus noor naine ja kevadine pidu, kanna ikka värve :)

    VastaKustuta
  13. Anonüümne14/5/16 12:51

    Tumeroosa ja tumesinine on ilusad seljas :)

    VastaKustuta
  14. Must pitsiga on kleidina esikoht :) Sinu seljas nagu valatult tumesinine. Kolmanda koha saab helesinine.

    VastaKustuta
  15. Anonüümne14/5/16 13:35

    Minu valik langeb sellele kleidile, kus on kandjal kõige rõõmsam nägu:)

    VastaKustuta
  16. Minu lemmikud on ka tumesinine ja pitsiga must.

    VastaKustuta
  17. jep - tumesinine vai must pitsiga

    VastaKustuta
  18. Ehee, kleiditeema äratab ehtnaiselikku elevust :) :) :)

    VastaKustuta
  19. Anonüümne14/5/16 19:49

    Tumesinine või helesinine.

    VastaKustuta
  20. Ma pakun et kas türkiis või siis roosa.

    VastaKustuta
  21. Tumesinine või heleroosa :)

    VastaKustuta
  22. Haa.. mulle tuleb meelde kuidas kunagi noorena küsisin oma mehe käest, milline kleit talle kataloogis kõige rohkem meeldib minu valikutesr. Tema ütles, et valib MODELLI järgi :D : D Kuigi vägagi hästi sai aru, et modell ei tule kleidiga kaasa...
    Aga mulle meeldib siinsetest see heledam roosa.

    VastaKustuta