23 veebruar, 2022

Kui ei jaga pea, siis... mis jagab?

Postkasti tuli flaier, et matkariiete poes, kust ma juba aastaid Oscarile talvevarustust olen soetanud, on sooduskoodi kasutades kõik tooted -20%. 

Ma muidu olen see, kes reklaami õnge naljalt ei lähe (õigemini arvan, et ei lähe). Aga kuna seal on igal kevadel talvekaup poole hinnaga ja Ossu oma jopedest-asjadest välja kasvamas, mõtlesin, et lisasoodukas ei jookse mööda külgi maha.

Tellisin portsu riideid, maksin ära, jäin ootele. Paar päeva hiljem leidsin juhuslikult kapi pealt flaieri. Jah, sellesama, mis pani mind ostu sooritama, sest -20%, eksole. Aga kas ma kasutasin allahindluskoodi? Muidugi mitte!

Näe, ikkagi langesin reklaami ohvriks!

Ladusin kodukal samad asjad uuesti korvi, et näha, kas üldse saan lisasoodukat kasutada kui kõik nagunii suht poole odavam oli? Sain. Ühe tellitud asja hind oli vahepeal veelkord kukkunud (aiii, mulle meeldivad siinsed lahked soodukad) ja koos sooduskoodiga läks ostukorv 50 dollari võrra odavamaks! 

Aga noh, Kanada! Kõike saab tagastada - kaup neile, raha mulle, siis natuke vähem raha uuesti neile ja sama kaup uuesti mulle. Nagu kilplane. 

Matt ütles, et lihtsalt helista ja kannavad sulle vahe tagasi. See olevat siin tavaline. Klient on kuningas.

Muuseas, paljudel poodidel on see reegel, et kui sinu poolt ostetud toode kuu aja jooksul pärast ostu sooritamist alla hinnatakse, saad vahe tagasi. Tagantjärele! Ma ostsin kunagi talveks sooja mantli, mis ei olnud teps mitte odav, nädal hiljem tuli samas poes suur allahindlus, mantel muutus vist 40% soodsamaks kui õigesti mäletan. Esimese hooga läksin täitsa närvi, aga siis sõbranna valgustas mind kohalike reeglite osas. Lugesin kodulehelt ja tõesti - käibki nii! Anti umbes pool rahast tagasi, see alla hinnatud osa. Nii sürr... 

Nüüd ootan reedet, et pakk kohale jõuaks. Mõtlesin, et ei hakka enne asja ajama kui näen, kas kõik sobib. Kui miskit tuleb tagastada, võin ju samahästi kogu paki uuesti teele panna (siis ei pea võõrastega telefonis rääkima, hahaa).

Vähemalt on kanaajust emal nutikas laps - ükspäev tegi näiteks pajakinnastest sussid. Libisemiskindel tald oli ja suurus klappis kah täpselt:

1 kommentaar:

  1. Anonüümne24/2/22 23:38

    Minu elupõline orienteerujast isa ütles alati, et kui pea ei jaga, siis peavad käed & jalad jagama. Mis on muidugi tõsi.
    Aga pärast pikki aastaid klienditeeninduses, kus päevast päeva tuli tegeleda klientidega, kes olid ise netis tõsise prohmaka kokku keeranud ja kahjuks enamaltjaolt selle liiga hilja avastanud (kui kohe avastasid, saime 99,9% juhtudel aidata), siis pidime kolleegidega nukralt nentima, et kui pea ei jaga, peab rahakott jagama.

    VastaKustuta