21 oktoober, 2013

Väike, aga paks!

Kusti läks hommikul tööle (paneb õhtuse PINK'i kontserdi tarvis juhtmeid ja kõlareid paika), mul on vaba päev. Tükk aega võitlesin dilemmaga, kas minna trenni või otsida kapist emme saadetud martsipan ja värske piparmünditee välja. Õnneks meenus, et vihkan sporti ja armastan martsipani. Siin ma nüüd istun - voodis, teki sees, ühel pool taldrik munavõileibadega, teisel pool käntsakas martsipani ja tass teed.

Ükspäev just arutasime, et trenni jõudmine ei saaks lihtsamaks minnagi, jõusaal on ju oma majas, lifti astumise vaev. Kustav käib mere ääres jooksmas, sinna on 5-minuti tee. Einoh, kohale jõudmises polegi küsimust, aga kes see viitsib liigutada, onju?! Pealegi on meil siin toanurgas kilode kaupa Kalevi komme, mis nullivad igasuguse pingutuse juba eos.

Kustav teatas ükspäev, et mul olevat lõualott! Mina õigustasin, et kuule, ma olen juba vana kah! Kusti täpsustas, et ei, lott on sellepärast, et sa oled paks, mitte vana! Ei mingit halastust... Eile võttis kuivatist pesu välja ja küsis, kas minu dressipluusi üldse tohtis kuivatisse panna? Talle olevat tundnud, et see on kuidagi nii väike. Ma ütlesin, et nojah, ma olengi ju väike! Väike, aga paks! Jumala eest, ei mingeid komme enam!

Tööl oli sel nädalavahetusel täielik logelemine. Kaks last kodukülastusel ja ainus, kes meile jäi, nii totaalselt haige, et magas kõik päevad maha. Ainus ülesanne, mida täita sain, oli sidruni ja meega jooke serveerida.

Ilm on juba mitmendat päeva udune. Mitte midagi ei näe, ühel hommikul oli isegi vastasmaja kadunud! Lubasin Tarvoga Queen Elizabeth parki minna, aga kuna sealne põhiatraktsioon on vaade, siis... White Rock'is käisime ikka ära, oli natuke uduvabam hetk, isegi mõned majad paistsid, aga mere poole polnud mitte midagi näha ja kõik mäed olid samuti peidus. Esimesel nädalal tundus, et Tarvo on ilmataadi kinni maksnud, päike lõõmas katkematult. Nüüd siis udu, aga prognoos on selline, et vihm jääbki tal siinveedetava kuu jooksul nägemata.

Kohalikud ütlevad, et sellist udu on tavaliselt kaks päeva korraga, mitte rohkem (hetkel kuues päev). Aga ma juba ammu ei usu, mis nad räägivad!

Aitab lobast, lähen jooksma!

1 kommentaar:

  1. Anonüümne22/10/13 09:43

    Haaa...näen, et olete sügisvatid kah juba ümber tõmmanud :) Kris

    VastaKustuta