10 detsember, 2014

Vancouver ootab jõule...

Kanadalastele meeldib tähistada - isegi riigipühi on siin nii palju, et igasse kuusse mahub vähemalt üks! Ja oi kuidas nad armastavad dekoratsioone - anna ainult põhjust! Üks hullus ei jõua veel lõppeda kui juba järgmine algab… 

Laibad, luukered ja kõrvitsad korjati kokku, et värvilistele tuledele ruumi teha. Mõnel on ukse ette kogu põhjapõdrapere püsti löödud, teisel särab jõulumees, mõni hoov vilgub nii, et epileptikud kukuks hoobilt pikali ja osades õuedes kõlab muusika. Muideks, ka siin näidatakse jõulude ajal telekast "Üksinda kodus", aga uusaasta hommikul "Titanic"-t ei tule.

Fotograafiaauhinnale ma telefoniga pimeduses vilkuvatele tuledele jahti pidades ei kandideeri, aga natuke aimu saate ikka. Pole lund vajagi, et jõulutunne tekiks (meil oli täna 15 kraadi sooja).

8 kommentaari:

  1. Ma vaatan siin ühte USA telesaadet, kus näitab kuidas pered majade kaunistamises võistlevad. Võitaja saab vist 50 000 dollarit. Ohhh sa püha püss, kus nad viitsivad vaeva näha ja 130 000 tulukest ümber maja ja puude vedada, pluss igasugused kujuksed ja mehhanismid, mis neid liigutavad ja muusikat teevad. Mina jõudsin siinkohal ainult ühele järeldusele, seal on lihtsalt liiga odav elekter. Kui ma riputaks oma maja niimoodi tulukesi täis, siis see lööks ilmselt trafod lõhki ja Sandor Liive ( vist juba endine juht ) tuleb isiklikult minul kui Eesti Energia kuldkliendil kätt suruma:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Elekter on siin odavam küll kui Eestis :)

      Kustuta
  2. See suurte kommidega maja on mu lemmik. :)

    VastaKustuta
  3. Anonüümne11/12/14 03:55

    Ja Ameerikas on elekter veel poole odavam kui kanadas :)

    VastaKustuta
  4. No vau!! Kolmas on nagu piparkoogimajake! :) Viies on selline mõnus, nii võiks endalgi olla - päeval tõmbaks kõik juhtmed muidugi seinast välja :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sellest piparkoogimajakesest oli hiiglama raske pilti saada! Seal mängib muusika ja kogu aed hüppab muusika taktis kaasa. Kord ei põle aed, siis ei põle puu, siis ei põle trepp… Ma tegin vist sada pilti, enne kui sellise sain, kus peaaegu kõik tuled korraga põlevad :)

      Kustuta
  5. http://www.imdb.com/title/tt0790604/?ref_=nv_sr_1
    Vaat siin on alles kaunistamine käsil! XD Mitte, et mulle sedasorti jõulu- ja koguperefilmid istuksid, aga see oli päris lahe vaatamine.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No seda maja oli küll kosmosest näha lõpuks :)

      Kustuta