13 jaanuar, 2017

Teraapiakoer

Maru lihtne on niimoodi blogida kui kogu aeg on tagaaiast mingi katastroofiolukord võtta. Teed väikse tiiru, paar pilti ja ongi jälle uus postitus olemas.

Esimene sprinklerivaba ööpäev ei teinud asju mitte paremaks, vaid hoopis hullemaks! Eile hommikul sai kastmissüsteem välja lülitatud, päev otsa lõõmas päike ja oli suht soe. Lootsime, et ehk hakkab see jäämass nüüd vaikselt sulama. Tutkitki! Ma ei tea, mis õhtul toimus, sest koju jõudes oli juba pime, aga hommikul paistis küll, et kui midagi muutunud on, siis see, et jääd on rohkem.

See põõsas, mis eile oma klaasist mantlis vapralt püsti seisis, oli täna täiesti lookas. Kõik teised on samuti murdumise äärel. Täna paistis jälle päev otsa päike, eks hommikul ole näha, kas läks midagi paremaks või endiselt ainult hullemaks. Ilus on küll, aga kui me peame hiljem kõik rootsud välja kaevama ja need uute puudega asendama, on juba natuke vähem tore. Võib-olla peaks näituse välja kuulutama ja linnarahvale pileteid müüma… Aiatöö fond või nii.


Ema ükspäev küsis, et kuule, kuidas sul tööl läheb? Tööjutte pole ju tõesti juba ammu olnud. Lihtsalt pole millestki kirjutada! Kõik saavad hästi läbi, kliendid on toredad, töötajad on toredad, midagi drastilist pole juhtunud. Isegi lapsed ei saa millegi eriti põrutavaga hakkama, on niisama lõbusad. Kõlab nagu läila roosa mull, onju?! Aga oota, kohe läheb veel roosamaks - alates sellest nädalast on meil teraapiakoer! Väike Alice on hetkeseisuga peaaegu 8 nädalat vana, enamiku ajast magab (kõvasti norsates) ja talle on väga tore pai teha, sest käsi käib plump-plump üles alla. Nahka on ikka kohe mõnusa varuga! Ta kuulub ühele meie juhatajatest ja hakkab iga päev tööl kaasas käima. Kliendid on juba praegu temasse kõrvuni armunud!

Meil oli täna hommikul omaniku kodus juhatuse koosolek ja viie inimese peale neli koera. See on nii Kanada! Igaühel on koer. Ma võtan järgmine kord mõne kana kaasa, need vähemalt ei norska üle teiste jutu! Kuigi Alice'i kaitseks peab ütlema, et kui oled selline tilluke ja krimpsus, on isegi norskamine nunnu.

5 kommentaari:

  1. Sul on jääuiske vaja! Jalgraja peal saab uisutada küll. Kui kohalikud uisutada oskavad, saad liuväljapileteid müüa. Kui ei oska, saab hoopis vaatamise eest raha küsida. Kanada ja uisutamine on sisuliselt sünonüümid ju, peaks rahvale peale minema küll. Pealegi on see tõenäoliselt kõige ilusam liuväli ever. Oleks nagu otse Elsa-Anna filmist välja astunud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kohalikud sünnivad, jah, uisud jalas. Kanadas ei ole vist ühtegi inimest, kes uisutada ei oskaks - hokimaa ju!

      Kustuta
  2. Anonüümne13/1/17 09:06

    just, hakka müüma pileteid liuväljale :D

    VastaKustuta
  3. Ja nagu ütles isand Kippel: võtad tulikallist piletiraha, sest äri om äri :)
    Kusjuures maitia, kas see on telepaatia - ma ka just mõtlesin, et tööjutte pole ammu olnud, või siis mingeid muid vinjette "kultuuralistest" erinevustest :)

    VastaKustuta
  4. Nagu sa järgmises postituses ütled - see voltis peni ongi "nunnusipsik" XD

    VastaKustuta