28 november, 2014

Ilus ja hoolitsetud

Tulin koju, Kustavit polnud. Lakkisin siis suurest igavusest küüned ära. Kui tagasi jõudis, ütles mulle: "Tere haisukott!" Enamikel meestel on küünelakiga mingi salavimm, üldse ei talu selle haisu. Osadele läheb vähemalt lõpptulemus korda, aga Kusti on küünte suhtes üsna neutraalne - just eile küsisin - suva, kas lakitud või mitte, talle lihtsalt meeldivat, et ma "kogu aeg selline ilus ja hoolitsetud" olen! Mina???

Kiikasin just Marina blogisse, kust leidsin postituse meigist ja nahahooldusvahenditest. Seitse huulepulka! Mul pole ühtegi... Läbi häda olen mõnikord läiget kasutanud, aga peab tunnistama, et pole minu tassike teed. Ma kohe ei talu kui huuled on millegagi koos - juuksed jäävad sinna kinni, klaasiääred saavad triibuliseks ja pealegi olen pool tundi hiljem väärtusliku kraami lihtsalt maha limpsinud. Umbes nagu kass, kellel on käpad mustaks saanud.

Jumestuskreemide ja muu taolise osas olen suur ja ümmargune null. Kohe nii null, et ei tea siiani, misasi on BB kreem, millest kõik viimastel aastatel jahuvad... Mingi uut tüüpi näomääre? Vahel teevad peenemad blogijad enda meikimisest videopostitusi - mingi kümme minutit läheb näo katmisega enne kui silmade kallale asutakse! Ma tunnen end selliseid klippe vaadates nagu mees! Protsess on arusaamatu, aga tulemus ilus.

Tahaks kah postituse teha, et mis ägedad ilutooted mul kõik on, aga mul pole ju midagi! Igapäevases kasutuses ainult üks täiesti tavaline L'Oreali ripsmetušš ja mingi kuldses pakendis põsepuna (-> läheb vannituppa pakendit vaatama, sest tootajat ei mäleta). Estee Lauder. Väga peen! Mis aga nii peen ei ole, on avastus, et meigikott on seest tolmune. Vot nii hoolitsetud olengi! Meik tolmab ära, kuna on nii harva kasutuses!

Pidulikumatel juhtudel kasutan ka silmapliiatsit ja lauvärvi. Mingit halli. Kui silmad roheliseks/lillaks/siniseks värvin, näen välja nagu kloun. Ma ei tea, kellele need toonid mõeldud on...

Juuksehooldus piirdub pesemise ja kammimisega. Vahel punun küljele väikse kalasaba, mispeale saan enamasti teistelt naistelt kõvasti komplimente, et vau, nii äge, kuidas sa oskasid?! Tavaliselt ütlen siis, et noh, ma olen ju juuksur! Juuksurikoolis tegelikult punumist ei õpetatud. 

Blonde kiharaid tahaks küll tagasi ja võib-olla ühel hetkel annan alla ning loobun oma "võluvast" kartulikoorest, aga ilmselt mitte niipea. Mul on isegi vähe karvu peas ja kui neid blondeerida, läheb täpselt poole vähemaks. Ärge uskuge, et maskid ja muud imevahendid suurt midagi päästaks. Blondeerimine tapab juuksed ära. Kellel neid jagub, ei anna muidugi nii väga tunda.

Aga küüsi lakkida mulle meeldib. Kõige koledam asi, mis üldse olla saab, on mahakooruv lakk, seda ei näe minu küüntel mitte kunagi! Teine õudus on liiga pikad lakkimata küüned. Mõnel on kohe kiiks, et küüned peavad võimalikult pikad olema, aga ei laki neid kunagi. Kui äralõigatud küüned kraanikaussi vedelema jätta, on ju õudne, eks? Kui need teil näpu otsas on, on sama õudne! 

Vot! Iluguru on rääkinud.

7 kommentaari:

  1. Anonüümne28/11/14 22:11

    Väga romantiline tervitus:-) :-) ja sa oled lihtsalt nii kena et pole vaja nägu pähe vaja joonistada

    VastaKustuta
  2. Jeerum, see kiisu seal kammi küljes on niiii armas tahaks kohe pigistada seda nunnut :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa! Ma tahaks täpselt sellist kassi. Kuigi karvu ajab ta kindlasti hullult...

      Kustuta
  3. Kusjuures minu pikakarvaline ei aja. Lühikarvaline ajab palju rohkem.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Pikakarvalise eest peab vist rohkem hoolitsema, et pusasid ei tekiks. Eks ilu nõuab ohvreid :)

      Kustuta
  4. Anonüümne29/1/15 10:42

    Mis on sinu lemmikud parfüümid? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on viimastel aastatel ainult üks suur lemmik olnud - D&G "3 L'Imperatrice". Mittemidagiütlev kandiline pudel, mida ei oleks iial poes juhuslikult nuusutama hakanud. Leidsin selle nii, et üks ettekandja lõhnas maru hästi ja temalt küsisingi, mis parfüümi kasutab :)

      Kõik muud on mõnda aega meeldinud, aga siis ära tüüdanud. Mulle meeldib vaheldus. Kui praegune D&G otsa saab, valin mingi uue, pärast kõiki neid aastaid tunnen, et see hakkab vaikselt ammendama.

      Kustuta