20 veebruar, 2015

Avatud uste päev

Korter, kuhu ma kolida tahaks, osutus nii populaarseks, et omanik on kuulutuse juurde lisanud, et ta ei suudaks ka parima tahtmise korral kõigile huvilistele vastata ning seadis laupäevaks ajavahemiku, mil kohta oma silmaga näha saab. Aus hammas-hamba vastu võitlus seega.

Arutasin hommikul sõbrannaga, kes (samuti suure kanahuvilisena) naljatas, et kindlasti on kuskil müügil t-särk tekstiga "keep calm and love chicken", mis oleks sobilik selleks puhuks selga tõmmata. 

Töökaaslased teadsid rääkida, et armastus käib hoopis kõhu kaudu ja soovitasid pererahvast isetehtud küpsistega üllatada. Pakkusin, et äkki võtan siis juba kanadele karbi ussikesi ka kaasa? Kui juba, siis juba! 

Ilmuks kohale ja hindaks olukorda, et mis paremini töötab - küpsis või vagel? Ainult, et suure rahvamassi sees läheks efekt ilmselt täiega kaduma. Selle vastu aitaks näiteks see kui kutsuks ühe autistidest endaga kaasa ja söödaks küpsised enne kohalejõudmist hoopis talle sisse. Siis on garanteeritud, et rahvas hoiab hirmunult kaugele ja mina saan pererahva jagamatu tähelepanu endale. Ja autistile. Ja ussikestele, sest neid mu autistid ei söö (kui karp kinni on). Ainult, et vaevalt ma pärast sellist teatrit valituks osutun...

On kellelgi paremaid ideid? 

11 kommentaari:

  1. Vaata Sõprade seda osa, kus Ross otsib endale uut korterit. Saadab muffineid (nagu kõik teisedki huvilised) ja katsub samastuda eelmise omaniku huvidega. Ehk siis seal võtab ta ennast paljaks (Like ugly naked man) nagu peremehele teha meeldis :D
    Võid ju pisikese tibu kaasa võtta ja nutad seal, et teil on uut koju väga vaja.

    Mirjekas

    VastaKustuta
  2. Mina sain kunagi ammu Pariisis väga lahedas perekonnas, kes elas kohe Jumalaemakiriku kõrval ülimalt šikis piirkonnas, endale lapsehoidja koha, kuna selles peres oli lisaks lapsele ka koer ning mul juhtumisi oli rahakoti vahel ka oma koera foto, mida oli hea õigel hetkel pererahvale näidata. Väiksed detailid ja juhused on need, mis saavad otsustavaks, nagu ikka.

    VastaKustuta
  3. Anonüümne20/2/15 10:40

    Nii ebaviisakalt ja mõnitades räägid autistidest. Häbi!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on nendega väga head ja soojad suhted ning mõnitamisest on asi kaugel. Aga hästi omamoodi on nad küll ja just sellepärast mulle see töö meeldibki!

      Kustuta
    2. Äkki sa loeks enne terve blogi Kanada-osa läbi, kui sedasi süüdistusi pillduma hakkad, mh ah?

      Kustuta
  4. Kui see korter peab sinu omaks saama siis ta ka saab. Kôik asjad juhtuvad pôhjusega. Ja kas pole huvitav, et hurjutajad on ikka anonüümsed :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma usun ka, et läheb nii nagu peab! :)

      Kustuta
  5. Anu, ma ka loodan, et sa ikka selle saad - kui nii peab minema.

    VastaKustuta
  6. Tere. Ma hakkasin alles nüüd Su blogi lugema ja tundub väga põnev. Võibolla oled Sa sellest juba kirjutanud, aga mis Vancouveris selliste korterite üürid on ja kas on samamoodi nagu Eestis, et mõtekam oleks osta (kui vaid raha on), et siis juba maksta pangale aga lõpuks jääks elamine vähemalt endale. Või on hinnad nii suured, et ostmine ei tule kõne allagi? Lihtsalt uudishimust. Tervitused sopasest Tartust :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selliste korterite üürid, mida mina praegu otsin, jäävad vahemikku 700-1000 CAD, täpsema info leiad: http://vancouver.craigslist.ca

      Osta on selles mõttes alati mõttekam, et siis ei maksa vähemalt tühja, aga samas on kinnisvara siin ikka üsna kallis. See kesklinnakorter, kus mina praegu elan, on müügis 540.000 CAD'ga. Sama raha eest saab kesklinnast välja terve maja. Ja samasuguse korteri saab kaugemasse linna otsa pea poole odavamalt.

      Kustuta
  7. No kuidas laupäev kulges? Autistide ja ussikeste tähe all?

    VastaKustuta