10 detsember, 2019

Lihtsad mõnud

Ma käisin täna juuksuris. Kas teile ka tundub, et salongidel on mingi mõnus aura? Või noh, eks seal enamasti ju lõhnab hästi ja mängitakse mõnusat muusikat ja kellegi sõrmekesed masseerivad su pead - mida sa hing veel tahta oskad?

Mul on ikka igasugu juuksurikogemusi siin elatud aja jooksul ette tulnud. Laias laastus oli kaks varianti - kas lõigati sikk-sakk pähe või jäin küll tööga rahule, kuid juuksur oli järgmiseks korraks uude salongi kolinud (vana ju uue kontakte ei jaga). Ma väga nõudlik ei ole, aga tahaks, et massaaži saaks ja et kammides/föönitades peanahka ribadeks ei tõmmataks. Mõni kohe on sellise raske käega... Nüüd on mul ehk aastake või nii lõpuks ometi oma juuksur olnud ja ma väga loodan, et ta kuhugi ei kao, sest ma tõesti ei jaksa otsingutega jälle nullist alustada.

Ta mõjub kuidagi terapeutiliselt, on selline rahulik ja sujuvate liigutustega, ajab natuke juttu, aga laseb ka raamatut lugeda kui tahan. Teeb nii head peamassaaži, et te ei kujuta ette! Paneb peale massaaži ja enne palsami väljaloputamist kuivaks väänatud kuuma rätiku juustele ning surub kätega aeglaselt üle kõrvade. Mmmmmmhh! Nii hea! Ahjaa, lõigata oskab ka, see pole mitte väheoluline boonus.


Lasin kõvasti lühemaks võtta, sest ma muidugi küll tahaks poolde selga kiharaid, aga neid kaht karva kolmes reas ei anna teab mis edukalt väga pikaks kasvatada. Minu meelest lähevad juuksed vanusega üha hõredamaks ja ega varsti ongi ainus variant vana hea rullisoeng. Kittel kah selga ja annab keskealise mõõdu välja küll!

Hommikul käisin natuke poodides kolamas, aga no nii hull möll oli, et vaevu sain parkimiskoha! Esmaspäeval! Mitte keegi ei ole enam tööl või? Õnneks ostsin kõik kingid juba oktoobris ära, nii et nui neljaks massides trügima ei pea.

Jõulupidusid tuleb meil jälle mustmiljon ja ega nii vist hakkabki igal aastal olema, sest ühtegi seltskonda ei raatsi vahele ka jätta. Samas on varsti Oscar nii suur, et üks peaks see "õige" olema, aga ma ausalt öeldes ei kujuta ette, et milline siis? Minu enda jaoks on kõige "õigem" oma sõpradega oma kodus (ainus, mida me kodus tähistame), aga Matt'i parima sõbra pidu on ka alati väga äge ja tal on Oscariga enam-vähem sama vanad pojad, mis hakkab ilmselt aasta-aastalt üha suuremat rolli mängima. Vanasti oli lihtsam, sest nende pidu oli alati ta vanemate juures, kes on ühtlasi Matt'i vanemate naabrid, nii et saime ühe õhtuga alati kaks jõulu tehtud, aga kuna nemad nüüd samuti siin saarel elavad, käivad vanemad (ja ülejäänud suguselts) nüüd hoopis nende juures tähistamas ja seega peab Matt'i vanemate tarvis eraldi õhtu jääma. Ja viimane pidu on alati Matt'i tädi juures koos sugulastega, mis on mu teine lemmikpidu mu enda oma järel, nii et... vähemalt neli korda tuleb alati tähistada. Väsitav! Aga jaanuaris premeerime end väikese Hawaii sutsakaga, nii et aloha bitches! Saame hakkama!

10 kommentaari:

  1. Just - kõrvade kuivatamine näitab juuksuri empaatilisust! Selliste juurde ma ei ole tagasi läinud, kes mul kõrvade taha veenired jooksma jätavad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kusjuures ta peseb nii, et vesi kõrva üldse ei lähegi, mis on veel üks korralik boonus!

      Kustuta
  2. Mina, kes ma kirglikult jälestan, kui keegi mu pead puudutab, sain seda postitust lugedes peaaegu krambid. Nii detailne kirjeldus, võeh! :D

    Võtan end juba hulgimat aega kokku, et minna juuksurisse, et lasta oma tagumikuni juuksed oluliselt lõhemaks lõigata, aga no... hambaarsti juures sain käidud, see on vähem ebameeldiv :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mu sõbranna mees on selline, kes ei talu kui ta pead puudutatakse ja vihkab juuksurikäiku. Aga tema ei saa lasta soengut tagumikuni kasvada, peab veidi tihemini käima. Käib muidugi nii harva kui vähegi võimalik.

      Kustuta
  3. Anonüümne10/12/19 15:45

    Nii kena soeng ja oled väga kaunis naine! Hea pikkus, annab soovi korral üles panna. Mu meelest on peamassaaž ka väga tähtis juuksuris käigu komponent. Juba pesta oskab mõni teenindaja nii, et läheb massaażina kirja.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh-aitäh :)

      Pesemine on ka oluline, jah. Ma käisin ükskord kuskil Filipiinidel juuksuris pead pesemas kui majutuskohas sooja vett polnud ja seal pesti niimoodi, et pestes peanahka üldse ei puudutatud, ainult juuksed said puhtaks. See oli veider kogemus, pea tundus ikka must, mis must (no oligi ju), aga kiharad lendlesid puhtalt :D

      Kustuta
  4. Väga kena näed välja!

    VastaKustuta
  5. Mul on väga hea meel näha, et kuskil riigis saab rahuliku südamega juuksuris käia ega pea kartma, et hiljem seinataguseid mööda koju hiilima peaks 😁 Väga kena!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. No ma pidin kah esimesed 6 aastat või nii mööda seinaääri koju hiilima juuksurist, sest tulemus oli nii hull, aga nüüd viimasel aastal on tõesti selles osas veits lihtsam. Nii hullu lõikust kui sulle tehti, pole ma muidugi õnneks saanud. Aga seda puhtalt sellepärast, et ma olen alati palunud lühim koht vähemalt lõuani jätta. Tukaomanikuna oleks need tulemused märksa värvikamad olnud!

      Kustuta