10 aprill, 2020

Püksid jah, noh.

Meie telefonikõned sõbrannaga näevad välja umbes sellised: "...ja hiljem peab seinad ära värvima EI LÄHE MUNAGA DIIVANI PEALE, sest pahtel on juba kuiv". Meil mõlemal on väike laps, nii et emakohustused sõidavad aeg-ajalt kõnedesse sisse. Vahel teeme nalja, et peaks kirja panema, mida oleme kuulnud üksteist niimoodi kontekstiväliselt röögatavat, vahel kukub üsna omamoodi välja.

Täna helistas kui sõitsin autoga. Et teeb neid Ragne kaneelirulle, aga ei hakka vist samamoodi tainast keerama nagu seal retseptis, ei saavat aru, kuidas õige on. Mina vastu, et vaata, tal on blogi kommentaarides link, kus näitab piltidega, kuidas keerab - väga lihtne on tegelikult! Sõbranna vastu, et ahh, suva, ma keeran ikka niisama rulli, ma ei viitsi otsida.

Ma ei saanud talle sõidu ajal seda linki ju kah saata, nii et üritasin seletada. Et lõikad taignast ribad ja... kujuta ette, et sa seisad püsti ja lõikad kuskil nabast saadik ülemise osa kehast maha... noh, et jäävad jalad ja... eee, kuni puusadeni või nii. Ja kummagi jala keerutad spiraali.

Tükk aega vaikust ja siis korraga: "Sa mõtled, et... nagu püksid või?"

Nii blondi hetke pole juba ammu olnud.


Pildid Ragne blogist.

6 kommentaari:

  1. Ma röögatan vahel sedasi kasside või rottide peale keset telefonikõnet :) Rottide peale sellepärast, et need ka vahel kukuvad laamendama ja röökima, aga kui rott kriiskab, siis on see täiesti kõrvulõikav, ja kui nad kõik kooris röögivad üksteise peale, siis see on nagu Harry Potteri musikaalsed saed, ainult valjem (8O Täiesti võimatu on midagi muud siis kuulda. Sõbranna ka küsib, et jeerum, mis sul seal toimub? - Dantelikud stseenid, vastan ma Bahdaj'd tsiteerides :)

    Väegade patriootiline pilt see võrkkiigega :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Palju sul neid rotte siis on? :D

      Kustuta
    2. Poisse on 3 ja plikasid 6. Need praegused ei ole nii kraaklejad, aga mõni sats tagasi olid küll sellised, et iga õhtu siuke kisma käis, et osad poisid keeldusid lõpuks selle peapahanduskotiga puuri jagamast ja lausa lendasid mulle kaela, kui ma ukse lahti tegin, ja kudistasid ja kaebasid, et "nää, nää, mis ta ull tegi", kuni ma loobusin ja nad eraldi puuri panin. Aga eks vahel juhtub parimateski perekondades, et tuleb ette arvamuste totaalseid lahkuminekuid (poistel eriti - machotismused, juu nõu) Ja kui see juhtub just siis, kui ma telefoniga räägin (ja see mul enamasti kõlari peal) - no siis võite ette kujutada :)

      Kustuta
    3. Eks roti elu on nagu elukestev karantiin. Ja kui siis keegi helistab - see on ju põnev! Mulle täiega meeldib praegu kui keegi helistab :D

      Kustuta
  2. hehe, jaa, telefonikõned (väike)lapse kõrvalt on sageli sellised, nagu oleks Tourette’ sündroom. mõnikord on torus mõtlik vaikus ka, et ot, misasja, aga seda enamjaolt nendel, kel endil lapsi pole :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nagu Tourette'i sündroom :D:D:D

      Palju puudu ei jää, jah!

      Kustuta