01 märts, 2013

Siltide maa

Kui Singapuris siltide pildistamisega hoog sisse tuli, ei saanud Malaisias enam pidama. Esimese leidsin metroost ja mul pole õrna aimugi, mida nad sellega öelda tahavad:


Rongis tuleb endast väetimatele istet pakkuda. NB: teisel pildil on rase, mitte šopingult naasev paks tädi, kuigi neid viimaseid näeb metroos kohe kõvasti rohkem...


Ja oh õudust - jälle see eskalaator! Olen siin mõelnud, et huvitav, kas Eestis on ka treppidele hoiatused peale kleebitud? Kui pole, võtke teadmiseks, et pikas kleidis sõitma ei lähe ja veidraid poose sisse ei võta. Jalgadega kah mingeid trikke ei tee, püüame kenasti kollaste joonte vahele ära mahtuda. 

Ja kel jalanumber ei võimalda, läheb vanakooli trepist.


Aga hops - järgmiselt sildilt selgub, et kleit ikkagi võib pikk olla (juhul kui oled nõus kaasreisijatele oma säärejooksu demonstreerima). 

Erivajadustega inimesed on ilmselt suhteliselt nutikad, sest ma pole veel kedagi ratastooliga eskalaatorile pressimas näinud... 


Kindlasti olete Eesti toidupoodides kuulnud hoiatust, kus palutakse lapsi ostukärusse MITTE panna. Mis on mõistlik. Siin on aga absoluutselt kasvatamatud lapsed. Kui Filipiinidel ei jõudnud kohalikke mudilasi ära kiitagi, siis Malaisia on täiesti teine äärmus. Siin tahaks iga mõne aja tagant mõnd jõmpsikat millegagi visata. Kasvatamatus lausa vohab! Seega on üsna ootuspärane trükkida silt, mis poeomanikku kohtus kaitseks kui mõni väike malaislane end eskalaatori käsipuul sõites vigaseks kukub.


Järgmiseks kujutlege puuvilja, mis haiseb nii kohutavalt, et seda ei ole lubatud viia metroosse ega hotelli. See on muidugi durian! Pidavat maitsema väga magusalt ja välja näeb selline:


Vett kulub siin gallonite kaupa ja pudelil olev reklaam võib üsna tõhusaks osutuda. Näiteks võib saada infot uue ja huvitava teleseriaali kohta. Sedapuhku oleme selle jälgimisega hiljaks jäänud, algas juba jaanuaris, aga mine tea, võib-olla saaks ka poole pealt pihta? Ma paneks panused kahe mehe võitlusele ühe naise pärast ja võitjaks jääb... oi, ma ei hakka teile lõppu ette ära rääkima!


Aga noh, see on film. Päriselus on nii, et mees võib rahulikult selline välja näha...


...aga et see kompu oma võrku püüda, peavad naised enda kallal veidi vaeva nägema. Kuna meestele ahvid ei meeldi, on soovitav külastada kohalikku karvaeemaldussalongi:


Liigne kaal pole tervislik ja kui nahk peki ümber pingule tõmbub, on ju paha...


Aga mida ette võtta, et kaal väheneks? Proovi "Ultimate Diet" programmi. Alljärgnev tädi sai selle abil lausa 5 kilo alla! 


Nüüd, kus oled karvutu, vähem pingul ja 5 kilo kergem, on elu kohe lill. Kui sa aga eelpool mainitud meesterahva ideaalile sellegipoolest ei vasta, võid end leida kuurist, uksel silt: "Ära mine, madu sees"


Veel võidakse sind lihtsalt paljaks röövida:


Või röövid ise kellegi paljaks (aga enne kaalu tõsiselt, sest juba Cosmopolitan on horisontaalsete triipude eest hoiatanud...)


Lendama minnes niiti ja nõela kaasa ei võta! Mängupüstolit samuti mitte. Pärispüstol võib vist olla, sest selle kohta polnud midagi öeldud...


Lennukis olnud ajakirjast leidsin oma seekordse lemmiku - saadaval on pinguldav kreem, mis 10 minutiga su kehalt terve sentimeetri vähemaks tõmbab. Näete, tüdruku vasak põsk on lausa ära mõõdetud! Jürgen Veber värise, ma hakkan nüüd kah mustkunsti tegema - poole päevaga peaks nähtamatuks saama küll!


Ja see pole veel kõik! Kreem kaotab kortsud ka ära! Näete - pool tüdruku näost sai ilusasti siledaks. Kuigi jah, kas efekti huvides ei võiks kortsureklaami modellidel vanusepiirangut olla? Alumist, ma mõtlen...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar