09 september, 2013

Kontsert

Reede õhtul oli meil siin väike kodumaine kontsert - Ewert & The Two Dragons. Juba ukse taga jõudsime paari kaasmaalasega tuttavaks saada, aga üldiselt hoidis igaüks oma nurka (nagu eestlased ikka). Mõtlesime end siis kokteiliga kostitada, aga mina, vana pirts, ei leidnud kuidagi sobivat. Pole nagu eriline joodik, tahaks lihtsalt midagi head. Sada pudelit oli reas, aga baarmen väitis, et seda kokteili ei saa ja toda ei saa... Pole laimi, pole piparmünti (eelkõige pole sobivat baarmeni).

Olin juba nõus veega leppima, aga igaks juhuks küsisin, kas Cosmopolitan'i saaks? Muidugi saab! No ja siis hakkas pihta, et Cointreau'd meil ikkagi pole, panen selle asemel midagi muud. Õiget klaasi ka polnud, anti mingi suvaline lähker. Lõppkokkuvõttes tuli suht tüüpiline viin mahlaga. Kustav lohutas, et see on nagu autorendiga - Audi or similar - lõpuks sõidad ikka Kia'ga.

Krapsakama poole pealt oli esindatud meie verivärske sõber Elis, kes eesti keelt kuuldes kohe juurde hüppas. Ülejäänud õhtu veetsimegi koos tema ja ta sõpradega, kusjuures õhtu lõpuks selgus, et ta sõbrad elavad meiega samas majas!


Täna jalutasin töölt koju ja meie kõrvaltänava äärde oli seitse Ferrarit ritta pargitud, igaüks erinevat värvi. Umbes, et ah, tulime sõpsidega kinno. Igaühel juhtus lihtsalt oma Ferrari olema. Vaatepilt vinge, aga mu Nokia pole suurem asi pildistamismasin, seega jääb sedapuhku fotosüüdistus üles riputamata.

Tegelikult oli plaan pakkima hakata, sest homme lähme Whistlerisse. Sõidame paar päeva ümbruskonnas, vaatame mägesid ja järvi ning teeme mõned maalilised matkad.

Piia just ükspäev uuris, kas meil on siin enam-vähem sama ilm, mis Eestiski - siit tuleb prognoos järgnevaks nädalaks. Eestis olevat juba öökülmad, meil on selleni veel aega. Isegi Whistleris, mäe otsas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar