02 november, 2015

Halloween (+ film)

Eelmise Halloweeni ajal lubasin pühalikult, et kui peaksin aasta pärast ikka veel Kanadas olema, ostan kah kostüümi! Esialgu ei saanud muidugi üldse vedama, head ideed polnud ja mõtlesin, et ahh… võib-olla järgmisel aastal? Aga Matt teatas, et ei tule kõne allagi, kostüüm peab olema!

Laupäeval arutasime Kairiga, et ostame kassikõrvad või miskit muud lihtsat. Aga poes läks lõpuks ikkagi käest ära, sest esimene ürp, mida selga proovisin, istus nagu valatult, hinnast anti pool alla ja siis läks juba hammas verele. Isegi kunstripsmed kleepisin omale külge! Müüja ütles, et päeva jooksul on nii palju kunstripsmeid ostetud, et põhimõtteliselt on iga teine klient ripsmepakiga koju läinud...

Matt tegi filmi ka: LINK

8 kommentaari:

  1. Härrased armastavad blonde, aga ma ütlen ka, et selle blondi parukaga oled sa kohe niiii ilus et! Mitte, et sa muidu ka kena poleks, aga juu nõu... :)
    Muide ma lugesin hiljuti Doreen Virtue raamatut Maapealsed inglid ja leidsin, et mina olen rändav merehaldjas. Aga sina oled küll see ehtne elementaal ehk haldjas - haldjasilmad pluss huumorimeel :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Blond parukas võtab 10 aastat vanusest maha nagu niuhti!

      Kustuta
  2. http://ekspress.delfi.ee/kuum/hiiglaslik-amblik-kolis-eestisse?id=67007888
    Nädsa, mis "toreda" uudise ma leidsin - õkvalt midagi meile, foobikutele (:O

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Huhuu, hea, et ma enam Eestis ei ela! Kanadas nii suuri ei ole :)

      Kustuta
  3. Taas kiidan Matt'i laheda muusikavaliku eest. A mulle meeldis see kurvameelne loomake, kellel oli kaelas silt NO. Ei saanud aru, kas oli kass või koer, aga jube armas oli :)
    Selle hiiglasliku ämbliku peaks sa omale koju seinale panema, siis on need teised jõletised kohe kadund ;P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Anonüümne4/11/15 00:11

      See on kuulus Grumpy Cat.

      Kustuta
    2. Kanada sõbrad ütlesid samuti, et see on ju kuulus Grumpy Cat, aga mina polnud varem kuulnudki :)

      Kustuta
  4. Ah kass? No suujoon oli jah kassilik, muidu ma oleks teda prantsuse buldogiks pidanud :) Nime pole küll juhtunud kuulma, on kuidagi minust mööda läinud :)

    VastaKustuta