05 jaanuar, 2019

Päris asjad

Leidsin kuskilt beebigrupist busy board'i idee ega suutnud sellest kuidagi lahti lasta. Lapsed ju eelistavad päris asju mänguasjadele, näiteks minu jaoks on endiselt arusaamatu, miks Oscarile telekapult nagu kassile palderjan mõjub?! Igav ja must. Tal endal on kaks vilkuvat värvilist, mis laulavad, tantsivad ja löövad trummi, aga ikka tahab seda igavat musta.

Alumised köögikapid on nüüdseks kõik talle ohverdatud ja enamik aega istubki seal ning kolistab lehtrite-koogivormidega. Prügikastide järele on täiesti hull! Vannitubade omasid oskab ka lahti teha, peab lihtsalt jälgima, et seal eriti midagi sees ei oleks. Ja kui veel vetsupoti harja kätte saaks! Selle pidime olude sunnil kapi kõige tagumisse nurka peitma. 

Ma pole suurem asi meistrimees, nii et tegelikult plaanisin busy board'i Amazonist tellida, aga... appi, mis hinnad! Ma tahtsin ju ikka mingit ägedat, kus oleks palju asju, aga selline ka maksis jube palju. Otsustasin siis, et teen ise. Guugeldasin tundide kaupa ja tegin nimekirja asjadest, mida sinna panna võiks. Veetsin pool päeva ehituspoes kõike kokku otsides. Tulin kotitäiega koju ja ikka tundus vähe. Käisime Mattiga veel teiselgi ringil, sest ma ise ei suutnud näiteks sellist lülitit leida, mis ei peaks läbi seina minema. No ja installeerimise osa tegi muidugi samuti tema.

Üllatuslik oli, et ise tehes suurt odavam küll ei tulnud, aga vähemalt sai selline, millega päriselt rahul olen.

Oscar lausa jumaldab oma uut mänguasja! Loodetavasti "kasvab" see koos temaga, paljusid lukke ja haake ei oska praegu veel avadagi. Kõige lemmikumad on hetkel rattad ja teisele kohale jäävad võtmehoidjad. Aga kõige muuga kolistab ka. Ma ise samuti! Lahe asi sai.

3 kommentaari:

  1. Issand, ja ma just korjan ära kõik, millega kassid võivad kolistada, vaibad on nagunji kõik kortsu ja nurka hunnikusse suusatatud. Ja kui rotid jooksus on, siis ka kõik koliseb, müriseb ja kukub. Kas põnn veel potikaasi vastamisi taguma pole õppinud? XD

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Meil on kõik potikaaned klaasist, neid pole nii huvitav vastamisi taguda, ei kolise hästi.

      Kustuta
  2. Aa, aga muidu tahvel on äge jah , paras käppida ja keerata ja plõnnida :) Siukest vaskset koputit oleks mullegi vaja, ja haake rotipuuridele, et need "väljamurdjakääbikud" kell kolm öösel mind oma mürtsutamisega üles ei ajaks :) Praegu on kõigil puuriustel siuksed "isased" karabiinid peal.

    VastaKustuta