16 juuni, 2020

Vaevarikas rannavorm

Hakkasime sõbrannaga mõlemad hiljuti (uuesti) jooksmas käima ja muuhulgas avastasime, et ka läbitav distants on enam-vähem sama, jäädes veidi üle kolme kilomeetri. Selline hea lühike sutsakas algajale, mille jooksul veel päris ära ei sure. Enesepiinamine pole ju eesmärk omaette, kuigi see on samuti tõsi, et kui mugavustsoonist üle ei jookse, pole kogu ettevõtmisel ka erilist tulemust.

Sõbranna rääkis, et kui mäest üles rassib ja raske on, motiveerib end sellega, et "mõtle kui peaksime kunagi mehega lahku minema või ta ära sureb või midagi... ja ma pean hakkama näiteks 50-selt uut meest otsima, siis tahaks ju heas vormis olla". Ühtlasi tahab ta Tina Turneri käsivarsi ja kuigi mul praegu lambist ette ei viska, millised need on, siis usaldan sõbranna maitset ja tahan ka! Selles mõttes, et 80-selt oleks siuksed käsivarred. Mul on terve senine elu muskli asemel keedunuudel olnud, aga kuulge, veits üle 40 aasta on ka aega treenida ja võib-olla üllatan kunagi veel iseennastki.

Kuigi sellise väikse sörgiga vist ei saa Tina Turneri käsivarsi?

4 kommentaari:

  1. Anonüümne16/6/20 16:47

    Korralikud lihased saab näiteks joogat tehes, käsivarred eriti ruttu muutuvad sitkeks. Sõbrannal on õige tähelepanek, treenitud käed, õlad ja selg annab hea rühi ja nooruslikuma väljanägemise küll. Noh, ülejäänud kehaosad ka olulised, et pepu lötakile ei vajuks ja põlved pekki ei upuks. Edu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Natuke peab ikka liigutama, jah. Tervisele ju kah hea!

      Kustuta
  2. Vaadake, et te ei pinguta muidu tuleb rannavorm hästi kiiresti ::))

    VastaKustuta