08 august, 2013

Kommid

Korterinaaber kohmas lõpuks ometi postkasti kontrollida, nii saime kätte kirja Tarvolt ja paki Piialt, seega oleme mõneks ajaks Kalevi šokolaadi ja Tallinna kommidega varustatud. Aitäh!

-

Mõtlesime rattad laenutada ja natuke Stanley pargis tiirutada, aga Kustav oli päeval tööl ning pärastlõunal sõime pannkooke ega jaksanud natuke aega midagi teha. Lõpuks oli kell juba pool seitse, polnud enam mõtet parki minnagi.

Kolasime siis niisama ringi, mängisime väikeste lõbusate koertega ja silitasime paksu läikivat kassi. Käisime mere ääres patseerimas ja avastasime kihvti graffiti, millest juba sada korda mööda oleme kõndinud, aga alati teistpidi, nii et meil polnud aimugi, milline aare end seina varjus peidab.


Väikese statistika korras võin öelda, et ma pole siinveedetud viie kuu jooksul näinud:

- mitte ühtegi hulkuvat kassi ega koera
- mitte ühtegi määrdunud autot (jaa, päriselt!)
- mitte ühtegi sääske 

Ja ideaalsemat suve kui siin, ei oska ma ette kujutada. Üldse ei saja! Iga päev on mõnusalt soe, aga samas mitte üleliia palav. Ööd on samuti soojad. Ma ei julge enam poodi minnagi, kleidid ei mahu kappi ära. Igal pool on allahindlused, tihtipeale nii, et algsele hinnale on poole väiksem peale kleebitud ja kassas selgub üllatuslikult, et soodushinnast läheb veel pool maha. Pole üldse paha!

Kõige rohkem igatseme kodumaist turgu. Et saaks soolakurki, kukeseeni, koduaia maasikaid-vaarikaid ja sügisesi õunu. Ehedat kraami noh! Õnneks on meil tööl õunapuu (õigemini pirnõun) ja ploomid kah, ju söön siis seal isu täis kui valmis saavad. 

1 kommentaar:

  1. Ahhoi! Ma just mõtlesin, et kas kiri tuli kohale või mitte. Mul oli idee juba kuid ja isegi ümbrik oli koos markidega valmis, aga kiri ei tahtnud kuidagi valmis saada :) Oleme nüüd Jüriga Horvaatia-Montenegro reisilt tagasi ja võtan homme aja maha, et lugemata postitused läbi vaadata. Olge mõnusad!

    Tarts

    VastaKustuta