12 august, 2017

Linnusita õnn

Olete kuulnud seda vanarahvatarkust, et linnusitt toovat õnne? Ma ei mäleta, kas pidi otse peale sittuma või piisab mõnele sulle kuuluvale asjale sittumisest ka ning ma pole kindel, kas linnuliik oli oluline, sest ma ausalt öeldes suuda päris hästi ette kujutada, kes mul hoo pealt terve autokülje niimoodi täis sittus, et esimene osa on peeglil ja viimane pagasnikul? Kotkas? Dinosaurus?

4 kommentaari:

  1. Pealesittumine oo see köikse suuremb önn, aga auto peale kärab kah, eriti kui sedasi rikkalikult "õnnistatud" XD
    Koguse järgi kas mingi väiksem kulliline (viu, haugas, pistrik, no need, kes teitel seal kanu passivad), või pigem - loogilisemalt mõni suurem kajakas. Neitel oo akuutne pasanteeria gradus gravis, kui klassikuid parafraseerida, ja ega nad pühitse ka.
    Aga vaata asja helgemat poolt - ää, et sellise ämbriga vasta vahtimist ei saanud, muidu oleksid nagu naparnik Fedja filmist "Šuriku seiklused", kui too teda traktoriroolis mördiga pildus. Õnn õnneks, aga poleks olnud meeldiv kogu seda "massiivi" oma silmamunadelt ja suust maha ja välja kakkuda.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sellise laadnugi juures oleks pealesittumine esiti ikka päris suur õnnetus olnud, hahaa. Aga no jääme siis ootama, mis nurga taga see õnn ennast nüüd peidab.

      Kustuta
  2. Vastused
    1. Hahaa, nad nii palju ikka ka ei situ. See pidi keegi kobedam lendaja olema, sest juhtus maanteel sõidu pealt.

      Kustuta