13 detsember, 2017

Uus lemmikblogi

Mainin igaks juhuks, et minult pole mõtet suuremat kirjutamist oodata mõnda aega, sest leidsin täitsa kogemata Maarja blogi ja jäin sõltuvusse. Lugesin ühe postituse... siis teise... nüüd olen otsaga aastas 2014. Mõned aastad on veel minna.

Mulle meeldib blogisid lugeda, aga neid, kus absoluutselt iga postitus oleks nauditav, on ikka väga vähe. Enamikku loen lihtsalt sellepärast, et... mul on liiga palju vaba aega. Dekreedi rõõmud. No ja nüüd leidsin Maarja, kes kirjutab ilma igasuguse punnitusmomendita, viskab lihtsalt muuseas mingid mõtted kirja ja seda on nii kohutavalt mõnus lugeda, et ma ei saa enam arvuti tagant ära. Hästi muhe ja vahetu. Ja tal on nii tuus kass!

Miks keegi seda blogi mulle varem ei soovitanud? Kommentaaride all näen mitmeid tuttavaid nimesid, inimesi, kes minu blogis ka käivad. Mida head te veel minu eest varjanud olete? Laduge kohe välja!

24 kommentaari:

  1. https://ignorabo.wordpress.com/

    VastaKustuta
  2. Mul oli sama lugu sinu blogiga, kui selle u pool aastat tagasi avastasin :)

    VastaKustuta
  3. http://koolmeisterdaja.blogspot.fi/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, see on väga hea, ma olen kunagi isegi lugenud. Ei teagi, miks pooleli jäi?! Aitäh meelde tuletamast!

      Kustuta
  4. Anonüümne13/12/17 11:21

    Maarja kirjutas raamatu 'Minu Tokyo', kui Sulle ta blogi meeldib, siis meeldib kindlasti raamat ka! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, tahaks lugeda. Päris mitut minu-sarja raamatut tahaks lugeda tegelikult. Tulevikus pean hakkama Eestist iga kord miskit kaasa tooma, seni pole mahtunud. Esimene kord kolisin kogu oma träni ja teine kord oli ainult käsipagas. Ja järgmine kord tahan Lindgreni raamatud ema juurest ära tuua, et saaks lapsele eesti keeles lugeda. Aga ma jõuan sinna minu-sarjani ühel päeval!

      Kustuta
  5. No nüüd ma olen küll kõrvust tõsiselt tõstetud. Suur aitäh!

    VastaKustuta
  6. Kui "Minu" sarja raamatuid lugeda tahad siis tõmba endale Elisa Raamatu äpp. Kui Elisa kodulehel end registreerid siis saad tasuta kasutada kuu aega. Ja neid Minu raamatuid seal ikka paljukümmend saadaval, kuuga jõuad huvitavamad läbi ka :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Anonüümne13/12/17 20:42

      Elisa Raamatu äpp on tõesti kuldaväärt asi. Esimene aasta Uus-Meremaal olles tundsin eestikeelse kirjanduse lugemisest tohutult puudust aga nüüd on äpp telefonis ja hoopis teine lugu.

      Kustuta
    2. No näed, blogimisest on ikka täiega kasu! Ma polnud sellisest äppist kuulnudki! Laadisin kohe alla. Paistab, et kaks nädalat saab tasuta proovida ja edasi on 9 eur kuutasu.

      Kustuta
  7. https://iibis.wordpress.com/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Iibist olen ma vahelduva eduga lugenud, aga seal on kõigil hüüdnimed ja mind millegipärast häirib, et ma ei saa täpselt aru, kes on kes ja kui vanad nad on? Kõik need Kõrrekesed ja teised. Mingit sisututvustuse linki oleks seal vaja, et järje peale saada :)

      Kustuta
    2. Mind millegipärast ei häiri Iibise juures hüüdnimede kasutamine, kuigi päriselus ma ise üldse ei kasuta hüüdnimesid ja ka teiste hüüdnimetamine tekitab pigem võõrastust. Mul kuidagi on seal järg kätte tulnud, et kes ja kui vana millise nime taga peitub. Iibise kirjutamisstiil mulle väga meeldib.

      Kustuta
    3. Anonüümne18/12/17 17:47

      Järje peale saamiseks pole muud vaja teha, kui hoolikamalt lugeda. Väga hea blogi on Iibisel. Suurepärane jutustaja.

      Kustuta
  8. Ma arvasin, et suurema osa heast lugemisest olengi sinu juurest saanud...
    Aga siin on kindlasti lõbusat lugemist, kuigi harva lisandub😊 https://matamaga.wordpress.com
    Ja noh, Eva on fantastiline, sealt saab alati lohutust, kui elu nõme tundub https://www.eva-herrera.com
    Kolm on kohtu seadus - lemmik Murca http://mmurca.blogspot.com.ee

    VastaKustuta
  9. http://alleykass.blogspot.fi/

    Veel meenus üks lemmik!

    VastaKustuta
  10. https://ademoxblog.wordpress.com/2017/05/22/esimene/

    Korralikult, esimesest postitusest peale!

    VastaKustuta
  11. Aitäh kõigi blogisoovituste eest! Mul on nüüd kohe pikemaks ajaks lugemist, nii head tunduvad kõik!

    VastaKustuta
  12. Tundus sobilik postitus, et jätta ka enda kommentaar. Ma sattusin juhuslikult head blogi otsides siia ja kergelt öeldes.. ma olen sõltuvuses, hakkasin algusest peale lugema ja kahjuks on nüüd ainult ca. 10 postitust lugeda jäänud, millega ma edaspidi oma tööaega sisustan- ei tea! :D Also, ma olen oma elukaaslase juba nii ära tüütanud juttudega stiilis "tead kui lahe, see Kanada blogi, seal rääkis sellest.." Nii, et teen siis nüüd kiire lõpuspurdi ja jään ootama järgmisi põnevaid postitusi! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tegid mul kohe meele heaks! :) Seda viit aastat ikka annab siin järele lugeda! Aga mul on väga hea meel, et sulle meeldib ja väga tore, et siia tee leidsid! Aitäh!!!

      Kustuta